sziréna

2018.01.23. 09:09

Körözött az ágyneműtartóban, újabb MÉH-ész rendőrkézen – az elmúlt 24 óra kék hírei

Ez történt hétfőn Komárom-Esztergom megyében rendőrségi szempontból.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és tizenegyet állítottak elő. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei január 22-én 20 óra 15 perckor megjelentek Síkvölgypusztán, mivel olyan információ jutott a tudomásukra, hogy az egyik lakóházban körözött személy tartózkodik. A 32 éves helyi férfi – akit garázdaság miatt keresett a tatabányai járásbíróság – egy ágyneműtartóba próbált meg elbújni az egyenruhások elől, azonban a rendőrök megtalálták, elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy banai fiatalember ellen, aki a gyanú szerint január 19. és 22. között Banán, egy udvarról különböző vasanyagokat lopott el. A rendőrök hétfő délután 16 óra 30 perckor tartóztatták le a 18 éves fiatalt, aki kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában