Időjárás

2023.06.30. 06:48

Fürdőruhákat elő! Igazi strandidőre számíthatunk a mai napon

Akár 31 fokot is mérhetünk a mai napon.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint sok napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Nem lesz csapadék. Igazi strandidő lesz 25-31 fokos maximumokkal.

Mint írják, számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Az Országos Meteorológiai Szolgált szerint a péntek esti órákban a legtöbb helyen kiderül az ég vagy csak kevés fátyolfelhő lehet. Ugyanakkor a Nyugat-Dunántúlon már lehetnek erősen felhős körzetek is, arrafelé néhány zápor, zivatar már előfordulhat. A légmozgás gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között alakul. A hidegre érzékeny északi helyeken ennél kissé hűvösebb is lehet a hajnal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!