Időjárás

2023.05.26. 20:00

Patara és gyereknap: mondjuk, milyen időnk lesz a hosszú hétvégén

Nyugodt, nyárias időben élvezhetjük a hosszú hétvége programkavalkádját vármegyénkben.

Kemma.hu

Szabadtéri programokban bőségesen gazdag lesz az előttünk álló hétvége. A Tatai Patara mellett megyeszerte a gyereknap alkalmából várják kalandok a kicsiket. A Köpönyeg.hu prognózisa szerint az időjárás is tökéletes lesz ahhoz, hogy mindenki jól érezhesse magát a szabadban.

A hosszú hétvégére vármegyénkre az Országos Meteorológiai Szolgálat nem is adott ki figyelmeztetést sem a heves zivatarok, sem viharos szél miatt, szinte garantált lesz a nyugodt, nyárias idő. Szombaton napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Zápor, vagy zivatar csak néhol fordulhat elő. Többfelé lesz élénk, néhol erős az északnyugati, északi szél. 20-26 fok valószínű délután.

Pünkösd vasárnap sok napsütésre van kilátás. A délután megnövekvő gomolyokból délkeleten fordulnak elő zivatarok, záporok. Élénk lesz az északkeleti szél. 23-24 fok körüli értékeket mérhetünk. Pünkösd hétfőn délelőtt napos, délután már erősen gomolyfelhős idő ígérkezik - ekkor több helyen törhet ki zivatar, alakulhat ki zápor. Marad a 23 fok körüli maximum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!