viszlát 2017

2018.01.01. 16:22

Még garázsban is búcsúztatták az óévet

Ilyen még nem volt. Mármint a tatai Bartók utca 13. alatt élők életében. Ugyanis először szerveztek szilveszteri találkozót Csipak Ferenc garázsában.

P. P.

A társasház lakói igen rendhagyó helyszínen búcsúztatták az évet

Fotó: P. P.

A rendhagyó év végi mulatságra a szomszédoknak egy üres borospohárral kellett érkezniük. Odabent aztán mindegyikbe került finom nedű, s a koccintások után sok-sok jókívánság hangzott el az újévre vonatkozóan.

Nem csak a két lépcsőház lakói érezték jól magukat, de néhányan azok közül is, akik már elköltöztek ebből a tömbből, de továbbra is idetartozóknak érzik magukat.

A társasház lakói nem szokványos helyszínen búcsúztatták az évet
Fotós: P. P.

Este már külön-külön szórakoztak a családok tagjai, s akadtak köztük olyanok, akik Naszályon, a község óvodája által szervezett jótékonysági bálon múlatták az óév utolsó óráit. A község művelődési házának színpadán a baji Simonfi Gergő egyszemélyes zenekarként szolgáltatott olyan kiváló zenét, hogy mindenki táncra perdült.

Wéber Péter egyszerre négy hölggyel is ropta a naszályi bálon
Fotós: P. P.

Még éjfél előtt tomboláztak, s bár nem nyert mindenki, végül valamennyien hazavihettek egy-egy anyagból formázott kismalacot, ami remélhetőleg szerencsét hoz gazdáiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!