Kemma.hu podcast

2023.10.11. 20:00

A tatabányai pólókirály igaz története: egy panelből indult az I Love Póló (PODCAST)

Hogyan lehet felépíteni szinte a nulláról egy több tízmilliós céget? Franchise, közösségi finanszírozási kampány miként köthető egy pólónyomtató vállalkozáshoz? S mindezt hogyan tudja két könyv kiadása mellett felépíteni egy harmincegy éves tatabányai fiatalember? Hudák Tibor, az I Love Póló alapítója adta meg ezekre a választ Sugár Gabinak a podcast beszélgetés alatt.

Kemma.hu

Hudák Tibor kicsiben kezdte, de nagyra tör

Forrás: Facebook/I Love Póló

Tibor cége egy igazi sikertörténet Magyarországon: 2016-ban egy kis panellakásban indította el pólónyomással foglalkozó vállalkozását, amely ma már sikeres franchise rendszernek köszönhetően hat hazai városban várja a vásárlókat. Az I Love Póló sikere itt még nem állt meg: közösségi finanszírozási kampány keretében kerestek társakat, befektetőket. 

A cél 50 millió forint összegyűjtése volt, s a nemzetközi piacra való kijutás. Podcastunk még az akció lezárulta előtt készült. Azóta megtudtuk: elérték a minimális tőkecéljukat, így a kampány sikerrel zárult. 51 millió 683 ezer 100 forinttal zártak és 136 ember gondolta úgy, hogy részese szeretne lenni az I Love Pólónak.
Mindemellett már két kötete is megjelent Hudák Tibornak, a legutóbb az Úristen, POD-OZOM! Így keress milliókat online rizikó nélkül.  Kitartás, tudatos építkezés, s a jövőbe tekintés: Tibor ezekről vall a beszélgetésben.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!