Biznisz

2023.05.15. 19:30

Mi lesz az Update-boltokkal? Schobert Norbi visszavonulása után reagált a komáromi üzlet

Schobert Norbi visszavonulása után sokan feltették a kérdést, mit jelent ez és a GVH-bírság az Update-birodalomnak.

Kemma.hu

Schobert Norbi a minap jelentette be, hogy visszavonul

Forrás: vg.hu

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Schobert Norbi cége, a Norbi Update termékek forgalmazója negyvenmillió forintos gigabüntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH), ezt követően pedig az edző bejelentette a visszavonulását. A GVH közleménye szerint arra jutottak a cég termékeinek vizsgálatánál, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásáról, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről szóló reklámokban. 

Az Update LOW CARB komáromi üzlet a Facebook-oldalán reagált a történtekre. Mint írták, maradnak, és továbbra is várják vevőiket a megszokott árukészlettel, akciókkal és újdongásgokkal. A tatabányai Update pékség akciókról posztolt az elmúlt napokban, csakúgy, mint az oroszlányi. A dorogi üzlet februárban bezárt, a tatai pedig még a tavalyi év végén. 

Decemberben egyébként ellátási gondok nyomán merült fel, hogy mi lesz az Update-pápa birodalmához tartozó üzletekkel, és már akkor arról szóltak a különböző hírek, hogy Norbi egészségügyi okokra hivatkozva kiszállna a bizniszból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!