Vállalkozás

2022.12.14. 15:20

Mi lesz a Norbi Update-tel? Megszólaltak a tatabányai és tatai üzletek

Ellátási problémákkal küzdenek a boltok, kérdés, mi lesz a megoldás.

Kemma.hu

Forrás: vg.hu

Úgy tudjuk, bajban van a Schobert Norbi nevével fémjelzett Update-hálózat. Néhány Komárom-Esztergom megyei üzlet is a nap egy részében bezárásról számolt be. A tatai üzlet Facebook-oldalán például áruellátási problémákról írtak, amely miatt december 14-én 11-től 14 óráig zárva is volt.

A tatabányai üzlet megnyugtatta vásárlóit, hogy ők továbbra is nyitva vannak, de az áruszállítás akadozásáról számoltak be ők is.

„Próbálnak dolgozni a megoldáson hogy minél hamarabb kapjunk új árut. Kérnék még egy kis kitartást tőletek.” – írták posztjukban.

 Sajtóinformációk szerint egyébként a hálózat egyre több boltja húzza le a rolót. A norbi.hu oldalon lévő webshop is szünetel, ott technikai okokra és költözésre hivatkoznak.

Úgy tudjuk, Schobert Norbi egészségügyi okokból kiszállt cége irányításából. A cég állítólag hatalmas tartozást halmozott fel a beszállító cég felé, ezért vannak problémák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!