Celebmustra

2024.03.03. 19:55

Celebjeink most sem tétlenkedtek - mutatjuk, hogy telt a hetük!

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban. Celebjeink most sem tétlenkedtek, nézzétek meg, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra, a Dal 2024 következő fordulójában már biztosan helyet foglaló tatai zenekar, a Quack, a Komáromi zenés esték programsorozat vendége, Szulák Andrea és a tatabányai származású kiválóság, Reviczky Gábor kerültek be. Egy biztos: celebjeink most sem tétlenkedtek!

Mutatjuk, milyen izgalmakban volt részük celebjeinknek a héten
Mutatjuk, milyen izgalmakban volt részük celebjeinknek a héten
Forrás: AFP

Nézzük, milyen volt celebjeink hete

Pápai Joci fergeteges hangulatot teremtett a fővárosban

Az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci ismét rajongóinak üzent Instagram-oldalán. Ezúttal videóban szerette volna még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy hamarosan, egészen pontosan március 1-jén egy koncerttel érkezik, méghozzá a budapesti Akvárium klubba – amelyről azóta mi is beszámoltunk

Ha kíváncsi vagy a fotókra, itt meg tudod őket lesni te magad is! Lejjebb pedig Joci új, a Kék Rózsa című dalhoz készült klipjét is megnézhetitek, ha még nem láttátok volna.

Legnagyobb példaképével találkozott a tengerentúlon Kocsis Alexandra

Az oroszlányi bombázó többször mesélt már róla, mennyire tiszteli és csodálja a testépítőből lett hollywoodi világsztárt és kormányzót, akivel egyébként már korábban is „összeszűrte a levet”. Az ex-exatlonos szépség ugyanis a tavalyi Oktoberfesten együtt sörözött Arnold Schwarzeneggerrel, az ott készült fotó tanúsága szerint igen jó hangulatban. 

Hatalmas sikert aratott a Quack A Dal 2024 élő show-jában

A legjobb negyven produkció juthatott be a dalválogató élő show-jába. A tatai zenekar kezdte az utolsó válogatót, nem is akárhogy! A zsűri nem akármilyen pozitív kritikát fogalmazott meg a fiatal tehetségek produkciója után.

Bejött a kacsa! A Quack idén is tovább menetel A Dal élő műsorában
Bejött a kacsa! A Quack idén is tovább menetel A Dal élő műsorában
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

Szulák Andrea volt az idei első Komáromi zenés esték programsorozat vendége

Az eMeRTon és Máté Péter-díjas énekesnő volt a vendég a Jókai Moziban, a Komáromi Kulturális Kft. által szervezett program telt házasnak bizonyult. Szulák Andrea koncertjére ugyanis pár nap alatt elfogytak a jegyek.

Szulák Andrea koncertje a Jókai moziban
Szulák Andrea nagy sikert aratott a Jókai moziban
Fotó: Komárom / Forrás: Facebook

Reviczky Gábor is bekerülhet a Nemzet Színészei közé

Felröppent a sajtóban, hogy Benedek Miklós halála után a tatabányai származású kiválóság, Reviczky Gábor kerülhet a Nemzet Színészei közé. Annyit lehet tudni, hogy ezúttal férfit kell választani. 

A Nemzet Színészei eredetileg február 14-én gyűltek volna össze, hogy döntsenek, azonban betegség miatt lemondták a találkozót. Január elején halt meg Benedek Miklós, akit február 6-án temettek el a Farkasréti temetőben. Helyére keresik majd az új tagot a társaságba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában