Koncert

2024.02.28. 08:04

Szulák Andrea kedvenc slágereit hozta magával Komáromba

Szulák Andrea volt az idei első Komáromi zenés esték programsorozat vendége. Az énekesnő kedvenc dalait hozta el a közönségnek.

Kemma.hu

Az eMeRTon és Máté Péter-díjas énekesnő volt a vendég a Jókai Moziban, a Komáromi Kulturális Kft. által szervezett program telt házasnak bizonyult. Szulák Andrea koncertjére ugyanis pár nap alatt elfogytak a jegyek.

Szulák Andrea koncertje a Jókai moziban
Szulák Andrea nagy sikert aratott a Jókai moziban
Fotó: Komárom / Forrás: Facebook

Az előadás kezdetén Hajnal Dóra ügyvezető igazgató köszöntötte a nagyszámú közönséget, aki egyúttal ismertette is a közelgő, aktuális rendezvényeket.

A köszöntőt követően Szulák Andrea Kedvenc dolgaim című zenés előadása következett, amelyben felcsendültek többek közt Máté Péter örökzöld slágerei, de a művésznő kedvelt színpadi szerepeinek egy-egy dalát is hallhatták a jelenlévők.

– Ebben a műsorban olyan dalokat énekeltem, amelyek nagyon közel állnak a szívemhez, és amelyeknek külön-külön megvan a maga kis története – mondta az énekesnő a komarom.hu-nak.

Az elődadás végén a közönségtől vastapsot kapott, a komáromiak pedig azt remélik Szulák Andreát a közelgő Komáromi Napokon ismét viszontláthatják a színpadon.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában