Celebek a lelátón

2023.11.02. 14:32

Curtis, Kabát, PSG Ogli is a lelátón: sztárparádé az Újpest tatabányai vendégszereplésén

Az Opus Tigáz Tatabánya - Újpest mérkőzésén talán nem meglepő, de a hatalmas lila-fehér szurkolók, Curtis és Kabát Peti is helyet foglaltak a lelátón.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, igazi futballünnepre készült Tatabánya, hiszen az NB I.-ben szereplő Újpest érkezett a Grosics Stadionba. A találkozó előtt egy órával már „megbénult” a Szent Borbála út és környéke, hiszen nem csak a hazaiak, de a vendégek is érkeztek.

A vendégszektorban rég nem látott tömeg volt, több, mint 600-an buzdították a lila-fehéreket. A találkozó előtt lila-fehér szurkolók lepték el a stadion környékét, de sztárokból sem volt hiány. 

Széki Attila rapper, vagy ahogyan a legtöbben ismerik Curtis és Kabát Péter korábbi magyar válogatott labdarúgó is helyet foglaltak a szurkolói táborban. Természetesen nem másnak, mint az Újpestnek szurkoltak, erről pedig Curtis hivatalos Instagram-oldalán is közzé tettek egy posztot. 

Curtis egyébként készségesen eleget tett a meccs után a közös képekre. A legizgatottabbak talán a gyerekek voltak, akik már a meccs ideje alatt is kértek tőle képet, valamint autogramot. A rapper közvetlen hangulatban elbeszélgetett minden gyerekkel és felnőttel, ezzel pedig maradandó élményt okozva a szurkolóknak. 

Kabát Peti a 24 óráig látható Instagram-sztoriban osztotta meg a tatabányai meccsen készült fényképeit, amelyekben szintén a lila-fehér csapatot éltette. Olvasóink azonban róla is készítettek egy lesifotót, amint a meccs végén a csapat játékosaihoz igyekezett az öltözőbe. 

Kabát Péter az Opus Tigáz Tatabánya - Újpest mérkőzése után
Forrás: Beküldött

Az est érdekessége, hogy a sorok között feltűnt Papp Olivér is, vagy ahogyan a legtöbben ismerik PSG Ogli 7, aki tartalomgyártóként lett ismert a fiatalok körében. Társaságában érkezett Schumacher Vanda műsorvezető is, aki szintén hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg 24 órán át látható sztorijában, hogy milyen élményekkel teli volt a tatabányai meccs.

Olvasóink lesitfotókat is készítettek a sztárokról: 

Széki Attilával, azaz Curtissel kicsik és nagyok egyaránt fotózkodhattak
Forrás: Beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában