Celeb

2023.11.27. 13:50

Berki Krisztián szelleme jelent volna meg Hódi Pamela interjúja alatt? +videó

Hódi Pamela éppen volt párjáról, Berki Krisztiánról beszélt, amikor egy árnyalak tűnt fel a stúdióban.

Kemma.hu

Hajdú Péter vendége volt nemrég Hódi Pamela, Berki Krisztián egykori párja. A beszélgetés során őszintén mesélt az életükről és arról, kislánya, Nati hogyan találta meg holtan az édesapját azon a végzetes napon. 

Én nem tudom, hogy fel tudom-e valaha dolgozni... nem is azt! Rossz, hogy meghalt, de ahogyan meghalt... A Natinak ebben miért kellett részt vennie?! Miért csinálta ezt a Jóisten, hogy szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie

– mondta könnyeivel küzdve.

A megrázó vallomások mellett a kommentszekciót azonban egy másik dolog is lázban tartja: ahogyan azt a ripost.hu is kiszúrta, a beszélgetés közben 56 perc 10 másodpercnél néhány pillanatra egy rejtélyes fehér árny jelenik meg, ami átsuhan a képernyőn. Egyesek szerint nincs kizárva, hogy az interjú alatt megjelenhetett Berki szelleme a berendezett stúdióban. A földhözragadtabb hozzászólók szerint viszont nem történt más, mint hogy egy stábtag tükröződött a felvételen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában