Leleplezés?

2023.11.26. 17:31

Nem is Mazsi csináltatta Berki Krisztián sírkövét? - kitálalt Hódi Pamela, az ex

Alig pár hete Mazsi nyilatkozott arról, hogyan vészelte át néhai férje, a tatabányai származású Berki Krisztián elvesztését. Ám úgy tűnik, van még csontváz a családi szekrényben, most ugyanis Hódi Pamela ragadta meg az alkalmat, hogy elmondja, ő és Krisztiánnal közös kislánya miként élte meg azt a szörnyű napot.

Kemma.hu

Berki Mazsi vs. Hódi Pamela

Forrás: Bors

Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata kettejük szakítása után nem volt rendben. Az exek másfél évig jártak a bíróságra, hogy megegyezzenek közös gyermekük, Natasa felügyeleti jogáról, valamit arról, hogy Krisztián és új párja, Mazsi ne mutogassa a kislányt a közösségi médiában. Előbbi kérdésben sikerült is dűlőre jutniuk a feleknek, az utóbbi viszont még hosszú évekig megkeserítette Pamela életét.

Mint arról a Bors is beszámolt, az édesanya nem akarta eltiltani a kis Natit az apukájától, hiszen ők ketten rajongásig imádták egymást. Együtt töltötték Krisztián utolsó napját is.

A kislány volt az, aki halála után rátalált az édesapjára. Pamela a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban mondta el, hogy bár nagyon aggódott, de Natiban szerencsére nem okozott maradandó lelki törést, hogy holtan látta az apukáját.

Nagyon sokat imádkoztam a Natiért, és örülök annak, hogy jól van. (...) Úgy gondolom, más gyerek visszafejlődött volna… Vagy dadog, vagy nem alszik egyedül, vagy bepisil, de a Nati nem fejlődött semmit vissza. Nem érzékelem azt rajta, hogy ez a történet bármilyen maradandó kárt okozott volna benne

– árulta el a műsorban Pamela, hozzátéve, hogy amikor csak a kislánya kéri, azonnal mennek a temetőbe Krisztiánhoz. Ezen a ponton azonban fény derült a múlt egy érdekes részletére.

Köztudomású, hogy Krisztián síremléke csak a halálának az első évfordulójára készült el, méghozzá Mazsi közbenjárásával. Most viszont kiderült, hogy nem csak az ő keze és pénze volt a dologban. Pamela ugyanis nem akarta, hogy a kislányuk egy „homokbuckához” járjon ki, ezért vállalta, hogy a felét kifizeti a sírkőnek.

– Ha ő ki akar menni a temetőbe, akkor én két perc múlva az autóban ülök, és viszem. Csak és kizárólag azért fizettem ki a sírkő felét a Mazsinak, hogy a Nati ne egy homokbuckához menjen ki, hanem egy szép nyughelyhez, ahol ott van az apjának az aláírása, egy idézet, egy fotó… Ahová, amit készít neki, azt oda tudja tenni, és tudjon vele találkozni. És ne az a sz*r legyen ott, ami volt egy évig…

– árulta el Pamela. A dolog pedig azért különösen érdekes, mert Mazsi bizony egyszer sem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy Krisztián exével közösen csináltatták meg az a bizonyos sírkövet.

Íme, Berki Krisztián sírköve, amit ezek szerint Mazsi és Pamela együtt csináltatott
Berki Krisztián sírköve. Mazsi és Pamela együtt csináltatták?
Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!