Insta-mustra

2023.08.06. 19:58

On- és offline, de még a síron túlról is üzentek celebjeink a héten

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a tatabányai származású Berki Krisztián és özvegye, Mazsi, az Árpa Attilától elvált tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina és az észak-komáromi származású, balhés színész, Molnár Gusztáv fért be.

Klippremierjét promózta a tatai énekes

Pápai Joci hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg a jó hírt követőivel, miszerint augusztus 10-én érkezik leújabb dala. A Megbabonáz Instagramra feltett jelenetéből jól látszik, hogy a klip egyik főszereplője ráadásul a volt tatai vívó és ex-exatlonista, Esztergályos Patrik exe.

Pap Dorci mellett a videóban a forró nyári hangulaté és az önfeled táncé lesz a főszerep. Joci pedig már alig várja, hogy lássák a rajongói.

Miközben ők romantikáztak

Miközben az exre, Pap Dorcira várnunk kell még pár napot, hogy megpillanthassuk őt Pápai Joci klipjében, addig videóklipben Esztergályos Patrik új párját egy igazán meghitt pillanatban láthatjuk. A szerelmeseket egymás ölelésében örökítette meg egy, a Tihanyi apátságnál készült fotó, amit Patrik büszkén meg is mutatott az Instagram-oldalán.

Berki Krisztián szelleme üzent Mazsinak

Mint azt a Bors is megírta, Lénárt Évi jósnő szerint, Berki Krisztián a síron túl is figyeli és őrzi szeretteit. Lénárt Évi jósnő állítja: visszajár hozzá Berki Krisztián szelleme. 

Berki Krisztián nagyon sokszor megjelenik nekem azóta is. Szinte minden héten… Még tanácsot is szokott nekem adni, nagyon jó barátságot alakítottam ki vele

– fogalmazott a jósnő, hozzátébe, tudja, hogy ez sokaknak furcsán hangzik, de szerinte igenis létezik ilyen. Évi úgy tudja, Krisztián egyáltalán nem neheztel, amiért Mazsi a halála után továbblépett. Inkább örül volt felesége boldogságának.

Példaképként is helytáll a tatabányai üzletasszony

Tomán Szabina egy nagyon kedves esetről számolt be Instagram-oldalán. Mint írta, még tavasszal kapott egy levelet egy anyukától, aki megírta neki, hogy 7 éves kislánya autogramot szeretne tőle. Kincső azonban ennél is nagyobbat álmodott. A kislány vágya ugyanis az, hogy sok szalonja lehessen.

Ha saját vállalkozás indítása mellett dönt, én büszke leszek arra, hogy 7 éves korában inspirálhattam

– írta kettőjük találkozása kapcsán Szabina.

Az észak-komáromi színész az elvonóról üzent

Az alkoholproblémáival küzdő Molnár Gusztáv jelenleg egy rehabilitációs intézetben gyógyul. Odabent nem lehet mobiltelefonja, és nem beszélhet sem a családtagjaival, sem a barátaival. Kizárólag a leszokásra koncentrálhat a terápia során. 

A színész azonban mégis talált módot arra, hogy a külvilágnak üzenjen. Az egyik közeli barátja vette észre, hogy Gusztáv elérhető a Messengeren, ezért ráírt, hogy megtudja, hogy érzi magát. A színész csak annyit válaszolt, hogy csendesen, javulóban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában