Összefoglaló

2023.08.27. 20:00

Büszke édesapa, szívdöglesztő formák, fehér álom - ez történt celebjeinkkel a héten

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Forrás: Kocsis Alexandra/Instagram

Közös agyagozás a Viszkissel

Ambrus Attila Instagram-oldalán posztolt arról, hogy a következő hét végén Ócsára vár mindenkit, ahol ő maga is jelen lesz a kézműves vásárban. 

Büszke édesapa

Pápai Joci Instagram-oldalán osztott meg egy fotót teniszezés közben kisfiáról. A képhez pedig csak annyit fűzött, hogy számára ő a legnagyobb bajnok és mindig mellette lesz.

Bomba formában

Berki Mazsi csak úgy ragyog az egyik legújabb fotóján, amelyet Instagram-követőivel osztott meg. A sztáranyuka a Balatonon pózol szexi ruhában, amely igencsak kidobja a dekoltázsát. A képet Mazsiról itt nézhetitek meg.

Fekete Miki nagy küzdő

Orvosai tanácsára idén eldöntötte, hogy végleg felhagy a kőgolyók emelgetésével hazánk „erős embere”, a csolnoki Fekete Laci. Ám van folytatás, hiszen szintén kiváló versenyző a fia: Fekete Miki. Ő most egy különleges valóságshowban tűnt fel.

Különleges kívánság

Ugyan néhány hete ment férjhez Tóth Vera, karrierje töretlenül halad tovább. A hétvégén például Oroszlányban lépett fel egy borfesztiválon és koncertjének kezdetén elénekelte, hogy semmi nem megy könnyen.

Esküvői álomruhában

Nemrég Oroszlányban adott koncertet a gyönyörű hangú Tóth Vera. Az énekesnő egyedi tervezésű menyasszonyi ruhában mondta ki szerelmének a boldogító igent. Ennek jártunk utána.

Új külső

A tatabányai születésű Berki Krisztián özvegye, a gyönyörű Berki Mazsi beújított: teljesen új frizurára váltott, hiszen szőke tincseket varázsoltak neki.

Boldog születésnap

Az ifjúsági olimpiai és világbajnok tatai vívó, Esztergályos Patrik augusztus 19-én ünnepelte születésnapját, amelynek alkalmából rengeteg jókívánságot és köszöntést kapott barátaitól, követőitől.

Igazi vadmacska

Ezúttal is megmutatta bomba formáját Kocsis Szandi.

Történelmi buli

Dzsúdló és a retro design lakberendezési kincsek tatai specialistája történelmet írt a Budapest Parkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!