Celeb

2023.08.22. 11:30

Különleges kívánsággal érkezett Oroszlányba Tóth Vera

Ugyan néhány hete ment férjhez Tóth Vera, karrierje töretlenül halad tovább. A hétvégén például Oroszlányban lépett fel egy borfesztiválon és koncertjének kezdetén elénekelte, hogy semmi nem megy könnyen.

Kemma.hu

A borkedvelő énekesnő, Tóth Vera gyönyörű hangjával ragadtatta el az érdeklődőket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Mint arról korábban beszámoltunk, hat neves megyei borászattal és csaknem 60 fajta nemes nedűvel startolt el az oroszlányi nemzetközi borfesztivál, immáron az ötödik. A háromnapos program során nem csak a zamatos italoké volt a főszerep, a Kölcsey munkatársai gondoskodtak róla, hogy a koncerteknek hála a fül is jóllakjon hétvégén.

Az ötödik oroszlányi borfesztiválon, a Boroszlányon jó nóta szólt a nemes nedűkhöz. A Kölcsey szabadtéri színpadára jobbnál jobb előadók léptek: felvidéki és erdélyi együtteseken kívül Tóth Vera is osztatlan sikert aratott.

Az énekesnő nagy borkedvelő hírében áll, hiszen több sajátmárkás nedűt is kiadott már. Talán ez, talán más az oka annak, hogy vármegyénk kínálatát nem kóstolta meg Oroszlányban. Megkérdezni erről nem volt lehetőségünk, hiszen a koncert kezdete előtt egy órával érkeztünk, és akkor már nem volt idő az interjúra.

Szóbeszédből tudtuk meg, hogy két üveg bort kért az öltözőbe, egy fehéret és egy vöröset. És az sem vármegyénk kínálata volt, hanem Egerből „érkezett”. Megkérdeztük volna, mi volt az oka annak, hogy titokban ment férjhez. A koncerten viszont megkaptuk a választ, hogy a közönségnek továbbra is Tóth Vera marad, mert így ismeri mindenki. Legalábbis így konferálták fel az énekest.

Végül elkezdődött a koncert: „Nem baj, hogy semmi nem jön könnyen. Sok mindent ígértek már...”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!