5 híresség, 5 poszt

2023.05.21. 20:17

Pápai Joci osztályt kapott, a Maneskin meg tatabányai sminket

Van, ami sosem változik! Mi ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a tatai aranytorkú Pápai Joci, a Tatai Patarát is ajánló kultúrharcos, Kajdi Csaba, a dögös oroszlányi exatlonos, Kocsis Alexandra,  a tatabányai sminkmester Husz Fédra, a Miss Influenszer tatabányai versenyzője, Kunu Alexandra, valamint a bebörtönzött mocsai trombitás, Galambos Lajos került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Pápai Joci és Tóth Gabi ismét megmutatta emberségét

Az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci ismét megmutatta, hogy rá lehet számítani, ha a fiatalokkal kell szórakozni: egy zánkai általános iskola diákjainak termébe csaltak vidámságot Tóth Gabival közösen, ahol rendhagyó osztályfőnöki órát is tartottak.

A történelem és a kultúra megismertetésének elkötelezett élharcosa, Kajdi Csaba is alánlotta a Tatai Patarát

Az elmúlt hétvégét Kajdi Csaba Tatán töltötte, Facebook posztjában pedig hosszasan méltatta Tata idegenforgalmi látnivalóit, a város gasztronómiáját. A Visage modellügynökség tulajdonosa, sokak szeretett influenszere storyban buzdította követőit és rajongóit arra, hogy látogassanak el a Tatai Patara Fesztiválra.

Dicsérő szavakkal illette a tatabányai sminkest a világhírű Måneskin

A tatabányai Husz Fédra világsztárokkal dolgozott együtt: füstös fekete sminket készített a Måneskin együttesnek a keddi budapesti koncertjük előtt. Fédra minden kulisszatitkot megosztott portálunkkal.

A fiatal és gyönyörű anyuka csak úgy ragyogott a ruhájában

Kunu Alexandra, a Miss Influencer verseny döntőse megmutatta a fináléban viselt estélyijét. A gyönyörű tatabányai anyuka csak úgy ragyogott.

Lajcsi ügyvédje nem tétlenkedik

Lagzi Lajcsi már a nyáron otthon lehet? Mégiscsak van egy kiskapu: a legújabb információk szerint Lajcsi ügyvédje ugyanis akcióba lendült, és megindította az eljárást, hogy ügyfele krónikus betegként otthonápolási őrizetbe kerülhessen.

Balin sütteti idomait Kocsis Szandi

Balin villantott bombatestet Kocsis Alexandra, oroszlányi ex-exatlonos. Ettől a videótól még ebben a nem éppen tavaszi időben is melegünk lesz. Ha másért nem, ezért biztosan megnézésre ajánljuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!