Történelmi Fesztivál

2023.05.21. 13:48

Kajdi Csaba (Cyla) is ajánlja a Tatai Patarát!

A Visage modellügynökség tulajdonosa, sokak szeretett influenszere storyban buzdította követőit és rajongóit arra, hogy látogassanak el a Tatai Patara Fesztiválra.

Kemma.hu

Idén is várják az érdeklődőket a történelem kori fesztiválra

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

Az elmúlt hétvégét Kajdi Csaba Tatán töltötte, Facebook posztjában pedig hosszasan méltatta Tata idegenforgalmi látnivalóit, a város gasztronómiáját. A történelem és a kultúra megismertetésének elkötelezett élharcosa (és egyébként Magyarország egyik legmenőbb és legnagyobb selfmade managere és influenszere) a Tatai Pataráról is beszélt és ajánlotta követőinek, hogy látogassanak el a fesztivál idején is a városba. 

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, három napra újra megelevenedik a történelem a Tatai várban, ugyanis a Patarán a hős magyar vitézek újra visszafoglalják a várat a törököktől.

A Tatai Patarát a helyieknek már nem kell bemutatni, sőt az országos ismertségre szert tevő történelmi rendezvényre már külföldről is sok vendég érkezik. Az idén 15. alkalommal megrendezett fesztiválon több mint 450 hagyományőrző vitéz részvételével, négy nagy hadijáték várja a közönséget május 26-28 között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában