Közönségtalálkozó

2023.05.05. 17:55

Az ország egyik legszexibb DJ-je fog könyvtárazni Tatabányán

Metzker Viktóriával a József Attila Megyei Könyvtárban testközelből is találkozhatnak a rajongók. A DJ lesz a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület vendége május 16-án, kedden 17 órakor.

Kemma.hu

A lemezlovas fellépéseit hatalmas érdeklődés övezi

Fotó: Markovics Gábor

Metzker Viktória a legnépszerűbb hazai DJ a fiatalok körében, és számos slágerrel büszkélkedhet az elmúlt évek során. Rendszeresen részt vesz különböző rendezvényeken, koncerteken, és a közönség mindig nagy érdeklődéssel várja fellépéseit. A lemezlovast Fenyvesi Zoltán, a Forrás Rádió munkatársa fogja „faggatni” a karrierjéről és a mindennapjairól.

A lemezlovast már kiskorától kezdve érdekelte a tánc és a zene, majd általános iskolai tanulmányai kezdetével elkezdett dzsessz balettel, modern táncokkal és latin tánccal foglalkozni. Tizenhat éves korában térdsérülést szerzett, s abba kellett hagynia a táncot. Modellkedni kezdett, majd egy versenyen énekelni is kellett; itt fedezte fel a Back To Black fontembere, Bebe Viki és egy barátnője tehetségét. A duó nem tartott sokáig, ezért ismét a modellkedéshez fordult. Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot. Magyarországon 2007-ben Az év playmate-jévé választották.

Abban az évben kezdett foglalkozni a lemezlovas szakmával az egyik legismertebb magyar DJ, Junior mellett mára pedig az egyik legismertebb női lemezlovas lett. A József Attila Megyei Könyvtárban közönségtalálkozóra hívják az érdeklődőket május 16-án, kedden 17 órára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában