Mulatós

2023.01.23. 12:50

Kell egy kis áramszünet - Lagzi Lajcsi a börtönön poénkodott - VIDEÓ

„Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! Viszem a gázsit...az áramot és amit gondoltok!” A nemsokára évekre börtönbe vonuló Galambos Lajcsi így poénkodott egy hétvégi fellépésen. Legalább a humorérzékét nem vesztette el a tatai mulatós zenész.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Fotó: Máté Krisztián

Galambos Lajos ha nehezen is, de elfogadta: áram- és egyéb közműlopás miatt nemsokára börtönbe kell vonulnia, mert a bíróság tavaly december elején három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte.

A tatai trombitaművész még jár fellépni és mindig nagy sikere van. A hétvégén a TikTokra kikerült videó tanúsága szerint még önironikus poénkodásra is futja a lelki erejébő, szúrta ki a borsonline.hu. Búcsúzóul ugyanis elénekelte Hofi Géza slágerét, a Próbálj meg lazítani címűt. A dal felkonferálása igencsak emlékezetesre sikerült:

– Tudjátok, kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek! Én ezzel megköszönöm, hogy itt lehettem. Viszem a gázsit, viszem a bevételt, viszem az áramot és amit gondoltok! Sziasztok! – mondta Lajcsi, majd belekezdett a dalba.

Mint megírtuk: Galambos Lajost 2015 óta vádolják nyolc társával együtt víz-, gáz- és áramlopással. A zenészre első fokon tavaly szeptemberben 2 év 10 hónap börtönbüntetést szabtak ki, emellett három évre eltiltották a közügyektől, továbbá pénzbüntetést kapott, illetve 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Az ügyészség azonban súlyosítást kért. Másodfokon Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie. A zenész volt feleségét, Boglárkát másodfokon felmentette a bíróság a vádak alól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában