Ítélet után

2023.01.09. 19:15

Interjút adott Lagzi Lajcsi: így készül a börtönre

A mulatós sztár áramlopási ügyben ítélték letöltendő börtönre, most elmondta, milyen lelkiállapotban van a bevonulás előtt.

Kemma.hu

Interjút adott a Story magazinnak Galambos Lajos,  szúrta ki a HírTv. Az interjúban részletesen beszélt a jogerős ítéletről, amelyben 3,5 év börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék, Lajcsi arról beszélt, hogy szerinte negatív megkülönböztetésben részesítették az eljárásban, és arról is, hogy az elmarasztaló ítélet ellenére kitart az igaza mellett.

Az Index beszámolója szerint ügyvédje, Fröhlich Krisztián később megerősítette, hogy az ítélet valóban jogerős, de 3-4 hónapba beletelhet, mire kijelölik a börtönt, és elvégzik a mindenféle szükséges teendőket.

A Story magazin most erről kérdezte meg Galambos Lajost, aki azt mondta, képtelen beletörődni a döntésbe, és továbbra is eltökélten harcol azért, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát. 

– A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget-meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. Persze voltam én már ennél lejjebb is, a legelején például sokkal rosszabbul viseltem, de mára megedződtem, és erősebb vagyok, mint valaha – fogalmazott.

– Sosem adom fel a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett. Hét év után sem veszítettem el a hitemet – fűzte hozzá. – Az elmúlt hét évben számtalanszor lebegtették a bűnösségemet, amivel azóta is mindennap együtt kell élnem. Ezt a bélyeget már soha nem fogom tudni lemosni magamról, de akárhogy is alakuljon, én nyugodt lelkiismerettel hajtom álomra a fejemet. Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok. Készen állok a megpróbáltatásokra, de senkinek nem adom meg azt az örömöt, hogy összetörten lásson, mert engem ennél sokkal keményebb fából faragtak – ígérte az interjúban a mulatós zenész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában