Celebmustra

2022.06.05. 20:00

Torokszorító fotó, virágzó szerelem, medencézés - a héten posztoltak celebjeink

A megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, miről posztoltak a megyénkhez kötődő celebek.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Pápai Joci

Lássuk, mi történt a Komárom-Esztergom megyei celebekkel, hírességekkel az elmúlt napokban!

Szintet lépett a fiatalok kapcsolata

Esztergályos Patrik és Pap Dorci között csak úgy szikrázik a szerelem. Az Exatlon után nagy lendülettel vetették bele magukat friss kapcsolatukba, amely úgy tűnik, hogy mostanra egy új szintre lépett.

Újra bajban lehet a dáridózás atyja

Már egy éve történt, hogy Galambos Lajostól jelentős összeget akartak kicsalni zsarolói. A tatai zenész kálváriája azonban a mai napig nem ért véget. Zsarolói ellen megszűnt a kényszerintézkedés, most fel akarják jelenteni a tatai zenészt.

Több mint 100 napja tartó háború

Oroszlányhoz ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko Facebook-oldalán posztolt szívszorító képet az ukrán-orosz háború 100. napjához kapcsolódóan. Mint posztjában Tvrtko írta, számára Albina, a sírva is mosolygó árva kislány a háború arca.

Gripenek bűvöletében

A 14. Tatai Patara részeként június 4-én két Gripen is áthúzott Tata felett. A vadászgépek hangos suhogásáról a Kemma.hu videót is készített. Bakó Krisztián fotósnak azok is láthatják képeken a Tata felett áthúzó vadászgépeket, akik lemaradtak a szombat délelőtti eseményről.

Már pörög az új klip

Az Esztergomi Várszínhát igazgatójának lánya, Horányi Juli közösségi oldalán számolt be arról, hogy YouTube-csatornáján már megtekinthető a TKYD-del közösen készített új dalának videoklipje. Juli ahogy posztjában fogalmaz, ilyen felkérésre nem mondhatott nemet. A június 3. óta megtekinthető klip már majd' 10 ezres nézettségnél tart.

Fotó a medencéből

Pápai Joci tudja, hogy mi a hőség legnagyobb ellenszere. Hát persze, hogy a medencézés. A tatai énekes Facebook-oldalán posztolt egy fotót, ami azt igazolja, hogy vízben, egy kis dinnyével el lehet viselni a hőséget.

Az ember legjobb barátja a kutya

Danis Lídia, a Jászai Mari Színház színésznője közösségi oldalán posztolt házi kedvencéről, Theodorról, akit három éve fogadott örökbe. Mint írta, együtt járnak könyvtárba, postára, piacra, mindenhová. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában