Fészekrakás

2022.06.05. 07:00

Sokat sejtető fotók: összeköltözik Esztergályos Patrik és Pap Dorci

Nagyon úgy tűnik, hogy Esztergályos Patrik és Pap Dorci kapcsolata új szintre lép, a fiatalok összeköltözéssel fűzhetik szorosabbá szerelmüket.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Az Exatlon Hungary All Star évada Esztergályos Patrik és Pap Dorci életébe is elhozta a szerelmet. A fiatalok a műsornak köszönhetően ismerkedtek meg, a legújabb Insta-sztorik pedig arról árulkodnak, hogy már az összeköltözés fázisához is elért a gerlepár – számolt be a tenyek.hu.

Rögtön egy kemény megpróbáltatással indult a szerelmük, hiszen Patriknak elsőként kellett búcsúznia az Exatlonból, így máris hónapokat kellett külön tölteniük. De a kapcsolatuk ezt is kibírta. A műsorban szinte a végsőkig küzdő Dorcit szerelme szellemes átveréssel várta a repülőtéren.  Azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Sőt, Patrik Instagram-oldalán megosztott sztorik arról árulkodnak, hogy hamarosan az összeköltözés is megtörténik.

Forrás: tenyek.hu

A Bajnokok sztárja legutóbb egy lakberendező üzletből posztolt néhány óráig elérhető sztorit, amiben egy jól megpakolt kocsi látható tele háztartási eszközökkel, tárgyakkal.

Forrás: Instagram/esztergalyospatrik

A fiatalok korábban a TV2-nek a családalapítás témáját is boncolgatták, amelyből kiderült, hogy mindketten fiatalon szeretnének családot alapítani. Ha ilyen tempóban haladnak, akkor erre minden esélyük meg is van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában