Fészekrakás

2022.06.05. 07:00

Sokat sejtető fotók: összeköltözik Esztergályos Patrik és Pap Dorci

Nagyon úgy tűnik, hogy Esztergályos Patrik és Pap Dorci kapcsolata új szintre lép, a fiatalok összeköltözéssel fűzhetik szorosabbá szerelmüket.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Az Exatlon Hungary All Star évada Esztergályos Patrik és Pap Dorci életébe is elhozta a szerelmet. A fiatalok a műsornak köszönhetően ismerkedtek meg, a legújabb Insta-sztorik pedig arról árulkodnak, hogy már az összeköltözés fázisához is elért a gerlepár – számolt be a tenyek.hu.

Rögtön egy kemény megpróbáltatással indult a szerelmük, hiszen Patriknak elsőként kellett búcsúznia az Exatlonból, így máris hónapokat kellett külön tölteniük. De a kapcsolatuk ezt is kibírta. A műsorban szinte a végsőkig küzdő Dorcit szerelme szellemes átveréssel várta a repülőtéren.  Azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Sőt, Patrik Instagram-oldalán megosztott sztorik arról árulkodnak, hogy hamarosan az összeköltözés is megtörténik.

Forrás: tenyek.hu

A Bajnokok sztárja legutóbb egy lakberendező üzletből posztolt néhány óráig elérhető sztorit, amiben egy jól megpakolt kocsi látható tele háztartási eszközökkel, tárgyakkal.

Forrás: Instagram/esztergalyospatrik

A fiatalok korábban a TV2-nek a családalapítás témáját is boncolgatták, amelyből kiderült, hogy mindketten fiatalon szeretnének családot alapítani. Ha ilyen tempóban haladnak, akkor erre minden esélyük meg is van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában