Szerelem

2022.04.20. 11:30

Átverésből órási boldogság: Esztergályos Patrik csúnyán megviccelte szerelmét

Pap Dorci több rajongói kérdésre válaszolt a TV2 kamerája előtt, amiből az is kiderült, hogy hazaérkezésekor szerelme, Esztergályos Patrik rendesen megviccelte őt.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Az Exatlon Hungary All Star évadának fiatal szerelmesei, Esztergályos Patrik és Pap Dorci hosszú idő után végre újra együtt töltheti a mindennapjaikat. Dorci hazaérkezése óta már a Neked énekelek című műsorban közösen szerepeltek a TV2 képernyőjén. A fiatalok a húsvétot is együtt töltötték, amiről szintén boldogságot sugárzó közös kép árulkodik.

Dorci most a TV2 kameráinak mesélt a hazatéréséről, a versenyben megélt mélypontokról és arról, hogyan viseli a negatív kommenteket. A fiatal lány azt is elmondta, hogy szerelme, Esztergályos Patrik miként viccelte meg - írja a Ripost. Dorci mögött különösen nehéz időszak áll, hiszen Patrik az éved első kiesője volt. El sem tudtak egymástól búcsúzni, így közel 3 hónapot kellett külön tölteniük, hiszen a kihívók kiválósága egészen a döntőbe jutás küszöbéig menetelt.

– Nagyon hiányzott. Szerintem ezt nem kell túlmagyaráznom. Nyilván nagyon rossz volt, hogy nem tudtunk elköszönni. Nagyon rosszul érintett, hogy nem volt igazi vége a dolognak, hogy elköszönünk, és kis idő vagy sok idő múlva találkozunk, hanem egyik pillanatban még ott volt, a másikban már nem. Ez nagyon rossz volt – utalt Patrik kiesésére Dorci.

A fiatal lány így még jobban várta a nagy találkozást, ám Patrik a még nagyobb meglepetés kedvéért rendesen megviccelte kedvesét. Utólag már mosolyogva gondol vissza erre Dorci.

– Érdekes meg cuki volt, mert azt hazudta nekem, hogy nem tud eljönni hozzám a reptérre, mert dolga van. 

Képzeljétek el, nem is jött be a reptérre, hanem csak anyáék jöttek ki elém, és ő meg kint várt a parkolóban a kocsinál.

Nagyon nagy volt az öröm, mert meglepett. Szaladtam hozzá, mint a filmekben. Nagyon aranyos volt – emlékezett vissza a kihívók nagyszerű versenyzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában