Nem ért véget

2022.06.05. 11:30

Ismét bajban lehet Lagzi Lajcsi, most a zsarolói akarják feljelenteni

Csak nem akarnak megnyugodni a kedélyek Galambos Lajos körül. Most korábbi zsarolói akarják feljelenteni a tatai zenészt.

Kemma.hu

Forrás: Ripost.hu

Már egy éve történt, hogy Galambos Lajostól jelentős összeget akartak kicsalni zsarolói. A tatai zenész kálváriája azonban a mai napig nem ért véget. A rendőrség azóta is folytatja a nyomozást, számolt be a Ripost.

Ahogy arról már korábban mi is írtunk, 200 millió forintot akartak kicsikarni Lajcsitól. A hatalmas pénzösszegért cserébe dr. Puskás Ferenc ügyvéd és feltételezett bűntársa megígérték a trombitásnak, hogy segítik megúszni az áramlopási perben a büntetést. A zenész azonban nem ment bele ebbe a sötét ügybe, rögtön a rendőrség segítségét kérte. A bűnözők lebuktatásában is fontos szerepet kapott a trombitaművész, akinek egy életveszélyes akció keretében kellett lebuktatnia zsarolóit.

 Most, egy évvel a történtek után ismét van félnivalója Galambos Lajosnak, ugyanis nemcsak megszűnt a zsarolói elleni kényszerintézkedés, de még fel is akarják jelenteni. 

A Ripost arról ír a Blikk információi nyomán, hogy az ügyben a a Központi Nyomozó Főügyészségen indult nyomozás vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt, amely még folyamatban van.

– Már rég megszüntették a kényszerintézkedést, nem is volt logikus az elrendelése. A nyomozás még nem zárult le, de ahogyan korábban is mondtam, ha megtörténik, én feljelentést teszek Galambos úr ellen – nyilatkozta dr. Puskás Ferenc ügyvéd, aki még mindig praktizál. A férfiban és feleségében mély nyomot hagyott a rendőrségi eljárás, a rácsok mögött, 13 kilót fogyott az ügyvéd.

A lap felkereste a történtekkel kapcsolatban Galambos Lajost is, aki elmondta, hogy bízik a nyomozók munkájában, biztos abban, hogy úgy járnak el, ahogy az a törvényeknek megfelel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában