Sokkoló

2022.04.19. 14:00

Csúnya botrány: megdöbbentő dolog miatt állhat újra bíróság elé Berki Krisztián

Berki Krisztián és Mazsi csúnyán átejtették az egyik ingatlanjukon dolgozó lakberendezőket, amely a megélhetésüket is veszélybe sodorta. Bírósághoz fordulna az átvert páros.

Kemma.hu

Forrás: Bors

A tatabányai születésű izomceleb, Berki Krisztián könnyedén ismét a bíróságon találhatja magát – számolt be erről a Borsonline. A portál úgy tudja, hogy Berki nem akar kifizetni egy lakberendező párt, akikkel együtt dolgozott. Így a büntetőfékezős balhéja után ismét a hatóságok célkeresztjébe kerülhet.

A Blikk információi nyomán arról ír a Borsonline, hogy a lakberendező pár, Anikó és Szabolcs azt a fővárosi lakást alakította át, amely az Édes élet című reality-ben is látható volt és amely Berki édesapjának a nevén van. Ennek az ingatlannak a felújításáról egyeztek meg másfél évvel ezelőtt, azonban ebből a munkából a páros még pénzt azóta sem látott.

A megállapodás értelmében, a munkáért cserébe Anikóék 12 vagy 16 hónapig rendelkezhetnek az ingatlannal, azaz beköltözhetnek vagy kiadhatják, ám amennyiben ez nem valósul meg, minden ledolgozott napért 80 ezer forint munkadíjat számíthatnak fel. A pár hoppon maradt: se lakás, se pénz, így nem maradt más választásuk, bírósághoz fordulnának.

Korábban laktam a Nánási úton és látásból ismertem Krisztiánt. Elköltöztem, de mivel szerettem a környéket, néztem a hirdetéseket, így bukkantam rá a lakásra, amelyet a felesége, Mazsi hirdetett, havi 180 ezer forintért

– emlékezett vissza Anikó, aki azt is elmondta, hogy a lakás legalább egy éve üresen állt, szinte lakhatatlan állapotban volt, az ott lévő bútorok sérültek, töröttek voltak, tehát használhatatlanok, a hűtőben hosszú ideje penészedett a benne hagyott élelmiszer. a lakás legalább egy éve üresen állt, szinte lakhatatlan állapotban volt, az ott lévő bútorok sérültek, töröttek voltak, tehát használhatatlanok, a hűtőben hosszú ideje penészedett a benne hagyott élelmiszer.

– Úgy beszéltük meg, én megtervezek mindent, lemenedzselem a folyamatokat, ők pedig fizetik a szükséges anyagköltséget. A megállapodás az volt, hogy a munkánkért cserébe 16 hónapig miénk a lakás, amennyiben szauna kerül a teraszra, akkor egy évig, ha nem jön össze, akkor kettőnk napi munkadíja 80 ezer forint – mesélte Anikó. 

Berkiék elképzelése az volt, hogy egy luxus lakást építsünk nekik, olyat, mintha minimum egy ötcsillagos szállodai lakosztály lenne. 15-20 millió forintra saccoltam a felújítás költségét, de Krisztián azt mondta, nincs ennyi pénzük. Mazsi állította, ne aggódjunk, állította, mindenre szerez szponzort, biztosít közösségi médiás, tévés megjelenést nekünk és a közreműködő cégeknek is, amelyektől a kapcsolataim révén kedvezményeket is kapott, ám ezek a megjelenések csak részben valósultak meg

– részletezte a Blikknek Anikó.

De hamar kiderült, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy azoknak a megbeszéltek szerint kellene. Berkiék 2-3 hónapon át nem adtak pénzt az anyagokra, a legkülönbözőbb indokokkal álltak elő.

– Először hivatkoztak Krisztián bírósági ügyére, majd pihenni mentek, utána pedig arra vártunk, hogy Mazsi pénzt kapjon. Mivel mi viszont nem kaptunk pénzt az anyagokra, nem tudtuk folytatni a munkát sem. Mivel Mazsi már a várandósság végén járt, Krisztián vette át az ügyeket. Hetekig tologatta a találkozónk időpontját és ekkor már éreztük, gáz van. Mivel a megállapodásunk úgy szólt, júniusig befejeződik a felújítás, mi ezzel kalkulálva, felmondtuk az albérletet ahol laktunk. Mivel mindig csak egy hetet kértek, más munkát nem mertünk vállalni, így nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Az öcsémtől kértünk kölcsön, akinél szintén jött a baba, körülbelül Mazsival egyidőben – meséli a megdöbbentő történet részleteit a lakberendező.

Mindezek után nehezen sikerült összehozni a találkozót a lakberendező páros és Berki között, ahol aztán olyan történt, amire Anikó és Szabolcs végképp nem számított. Krisztián azt mondta, hogy eladja a lakást és elválik.

Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal... Sokkolt minket, hogy ilyet mond és milyen stílusban beszél a feleségéről. Azt mondta, a szomszédjának adja el lakást, mert pénzre van szüksége, de nyugodjunk meg, ki leszünk fizetve. Ekkor már éreztük, hogy át leszünk ejtve … 

– panaszolta Anikó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában