Celebfigyelő

2022.01.23. 09:25

5 híresség, 5 poszt - az élet Colosseumától a megható családi fotóig

Komárom-Esztergom megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel. Kedves és kucsmás posztokat hoztunk nektek.

Kucsma és kutya is szerepel heti celebmustránkban, de nem egyazon posztban

Heti celebmustránkba Berki Krisztián (nem a tornász, hanem a tatabányai származású izominfluenszer), az Exatlon Hungary All Star két megyei versenyzője, Esztergályos Patrik és Kocsis Alexandra, a tatai énekes, Pápai Joci, a felesége révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko került be. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

A család a legfontosabb

Az Exatlonból az első héten távozó ifjúsági olimpiai és korosztály világbajnok párbajtőröző végre hazatért Dominikáról, az első útja pedig a szüleihez vezetett. 

A fiatalembernek mindig is fontos volt a családja, és bár kiesése nagyon megviselte, azóta számos támogató üzenetet kapott, még a Kihívók korábbi győztesétől, Böjte Dávidtól is. 

Retró fotó a kis Tvrtkóval

A népszerű riporter gyermekkori képet is megosztott magáról a héten. Itt élete első rádiós szereplésén láthatjuk, ovis korában. 

A kutya az ember legjobb barátja

Kocsis Alexandra, az Exatlon második kiesője is itthon van már. Megmutatta, hogy örült a kutyája, amikor belépett a kapun. Hiába no, az ebek tényleg az ember legjobb barátai. 

A zene ereje

Pápai Joci gitározós képpel mutatta meg, hol születettek nagy dalok, egyben meg is köszönte Szabó Zé zenei producer, dalszerzőnek a munkásságát. Érdekesség, hogy Szabó Zé Tóth Gabi „Az én szívem” dalának is társszerzője, a nótához pedig Esztergomban és a Dunakanyarban forgattak videóklipet.

Az élet Colosseumába, kucsmában vagy usánkában

Babérkoszorú helyett kucsmában (usánkában?) pózolt Berki Krisztián a minap, amikor eme bölcsességet osztotta meg követőivel: 

Ha az élet Colosseumába készülsz, szemrebbenés nélkül számítanod kell a nép figyelmének minden formájára, oroszlánokra, hiénákra, izzadtságra, éljen és haljon kiáltókra, heves érzelmekre és a babérkoszorúra is.

Az idézet egyébként Soltész Ian személyiségfejlesztő trénertől származik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában