emblematikus helyek

2021.09.01. 13:55

Elkészült Tóth Gabi esztergomi klipje – Te minden helyszínt felismersz benne?

Megjelent Tóth Gabi legújabb videóklipje Az én szívem című dalához. A videót a Dunakanyarban forgatta az énekesnő.

Kemma.hu

Forrás: Toth Gabi

Ahogy arról nemrég a Kemma.hu is beszámolt, a Dunakanyarban, azon belül Esztergomban is forgatta Tóth Gabi a legújabb , Az én szívem című dalának videóklipjét. Az énekesnő a TV2-n Mokka című műsorában mutatta be először a dalt, amelynek igazán különleges üzenete van.

A klip helyszínválasztása nem véletlen: a dallal és videóval is a környék szépségére és értékére szeretné felhívni a figyelmet Gabi.

Nagyon fontosnak tartottam azt, hogy bemutassam, hogy azok az emberek, akik ebben a videóklipben vannak, ők a Dunakanyar őslakosai, vállalkozói. Ők együtt tudnak létezni a természettel és ebből alkotnak. Az a fajta mentalitás, hogy valakik a természetet ennyire tisztelik, az a kulcsa minden lelki békének. Ez az igazi gazdagság. Sajnos ettől elrugaszkodtunk a mai világban... – mesélte a videóról Gabi.

A klip forgatásakor is azt emelte ki az énekesnő, hogy a klip a dal mondanivalója leginkább az, hogy a csodás értékeinket és hagyományainkat tartsuk fenn és úgy adjuk tovább a fiataloknak, hogy büszkék legyenek rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában