Kihívás

2021.12.16. 21:15

Az oroszlányi fitnesszmodell, Kocsis Alexandra is indul az Exatlonban (videó)

Hamarosan ő is indul Dominikára, hogy teljesítse a kihívást. A fitnesszmodell Instagram sztoriban mesélt a felkészüléséről.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Alexandra Hamarosan indul a TV2 Exatlon All Star évada, amelyben az oroszlányi fitnesszmodell, Kocsis Alexandra ismét rajthoz áll. Kocsis Alexandra nem először indul a műsorban, tavaly már megmérette magát. 

Kocsis Alexandra tavaly más bizonyított az Exatlonban (Forrás: TV2 Sajtószoba)

Az oroszlányi szépség a mostani évad indulása előtt Instagram sztoriban árult el részleteket a felkészüléssel töltött napjairól. Mint mesélte: nagyon izgatottan várja a versenyt és elég komplexen készül erre az Exatlonra. És ehhez nem is akármilyen segítséget kapott.

– Hadd mondjam el nektek, hogy nekem van a világon a legédesebb nagypapám, ugyanis karikákat esztergált fából a felkészüléshez.  Nálunk a fél kert egy Exatlon pálya volt az utóbbi időben. Különböző ügyességi feladatokat csináltunk, nagyon-nagyon jó volt – részletezte. Ígérete szerint a következő időszakban meg is mutatja majd a házilag készített pályát és a felkészülésről is közzé fog tenni videókat.

Alexandra a Bajnokok csapatát erősíti majd, ahogy a tatai ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőrözőnk, Esztergályos Patrik is, aki szintén indul a január 3-én induló évadban.

A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve vállsérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupaszív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában