összeszokott páros

2021.11.28. 13:07

A tánc rabja lett Kinizsi Ottó, tovább folytatná versenypartnerével

A Dancing With The Stars véget ért, azonban Szőke Zsuzsanna és Kinizsi Ottó nem hagyná abba a közös táncot. Akár még live videón is láthatjuk őket.

Kemma.hu

A Dancing with the Stars párosa, a tatabányai származású Kinizsi Ottó és gyönyörű táncpartnere, Szőke Zsuzsanna érzéseikről vallottak a döntő adás előtt.

Forrás: TV2

Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna második helyezést ért el a Dancing With The Stars versenyében. A heteken át tartó műsor annyira megszerettette a tatabányai színész-rendezővel a táncot, hogy nem mond le róla, továbbra is folytatni szeretné – számolt be róla a Borsonline.

Ottó táncpartnere Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy bizony a versennyel nem ért véget a kettejük közös tánckarrierje. Terveznek még közösen táncolni.

„Pont tegnap beszéltük, hogy jövő héten valamikor szívesen táncolnánk egyet. És ha Ottó ráér, akár egy live-ot is összehozhatunk” – írta a táncosnő bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában