összefogás

2021.02.02. 17:30

100 ezerért vették meg, de jó okkal nem vitték el Esztergályos Patrik pólóját

Esztergályos Patrik Exatlon-pólóját 100 ezer forintért vásárolták meg egy közelmúltban zárult liciten. A póló megmaradt, a pénz pedig jó helyre került.

Sz. A.

Esztergályos Patrik Exatlon-pólóját 100 ezer forintért vásárolták meg egy közelmúltban zárult liciten. A póló megmaradt, a pénz pedig jó helyre került.

Forrás: Beküldött

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző licitre bocsátotta Exatlon-pólóját, amellyel a TV2 sportreality-jében a férfi bajnoki címig menetelt. A tatabányai Bazsó-Varga házaspárnak szeretett volna így segíteni: a háromgyermekes szülők, Bea és Ádám két kisebbik fia, Dani és Berci gerincvelői izomsorvadásban szenved. Nos, a póló 100 ezer forintért kelt el, és a minap át is adták a vevőjének, meg nem is. Mondjuk is, hogy mi és miért történt pontosan.

Patrik mesélte el nekünk, hogy a minap találkozott a licit nyertesével. Molnár Péter 100 ezer forintért vette meg az Exatlon-pólót az ifjúsági olimpiai bajnok által létrehozott Facebook-csoportban. Mint kiderült, minden évben jótékonykodik vagy segít rászorulókon,, és most úgy döntött, hogy mivel közvetve ismeri Patrikot is, az ügye és így az SMA-s testvérek mellé áll. Azonban a pólót mégsem vette át a fiatalembertől.

– Pénzérmékkel és bankókkal foglalkozik, ezért úgy döntött, hogy inkább visszaadja azt, hogy vándorlicitre tudjuk bocsájtani, vagyis hogy máskor, más célokra is meghirdessük, és még több embernek segíthessünk vele – mesélte Patrik, akitől azt is megtudtuk, hogy halad a saját alapítványának létrehozása is. A bíróság az első névváltozatot nem fogadta el, ezért a Váltsuk valóra, együtt sikerül névvel adták be újra az alapításhoz szükséges iratokat.

Az SMA-s testvérek és családjuk történetét a Kemma.hu is nyomon követi. Emeleti tömblakásukból élhetőbb, akadálymentes otthonba költöztek, az aranyszívű tatabányai rockerek, a Tunderground Club is szívükön viselik sorsukat. Azt is megmutattok, hogy milyen meghatóan teljesítették a tetris challenge-et, és azt is megismerhették sokan, Bea vallomásából, hogy miért nagyszerű édesapa és társ a férje, Ádám.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!