Bundesliga

2023.07.09. 15:52

Szalai Attila klubrekordot jelentő összegért kerülhet az Union Berlinhez

Német sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Union Berlin klubrekordot jelentő összegért szerződtetheti Szalai Attilát, a Fenerbahce magyar válogatott futballistáját – írja az MTI.

MW

Szalai Attila, a magyar csapat tagja a másnapi, Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2023. június 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Kicker beszámolója alapján

a fővárosiak 14 millió eurót áldoznának a 25 esztendős magyar védőért, aki így a klub történetének legdrágább igazolása lenne.

A jelenlegi rekordot egyébként a nigériai Taiwo Awoniyi tartja, akiért 8,55 millió eurót fizetettek a berliniek.

Sajtóértesülések szerint a török egyesület ezt az ajánlatot elfogadta, így a 35-szörös válogatott futballista hamarosan az Union futballistája lehet, és Schäfer András után a klub második magyarjaként szerepelne a Bundesligában.

Az Union a legutóbbi szezonban a negyedik helyen zárt a német élvonalban, így a következő szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel majd.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában