Bulvár-celeb

2023.11.03. 09:43

Vasárnap derül ki, megtalálja-e a szerelmet a Nagy Ő

A hét utolsó napjának estéjén derül ki, Bettit vagy Natit választja szíve hölgyének az ország 39. leggazdagabb embere. A TV2 rendkívüli műsorváltozással a Sztárban sztár leszek! előtt vetíti A Nagy Ő legfontosabb döntését. Akkor derül ki tehát, lesz-e nyertese a műsornak, és ha igen, a babaarcú szőke ciklont, Natit, vagy a dögös édesanyát, Bettit választja párjául Jákob Zoltán.

MW

Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

A Nagy Ő és a szerelmet kereső 19 hölgy hetek óta a képernyők elé szegezi a nézőket, a műsor minden kiemelt célcsoportban nyeri a nézettségi versenyt a műsorsávjában (A18-59, A18-49, A4+). 

Látva a reality kiemelkedő népszerűségét, a TV2 úgy döntött, a nézői igényeket még inkább kiszolgálva korábbi időpontban sugározza a műsor legizgalmasabb részét, a végső döntést.

Így tehát a nagy finálét, azaz hogy megtalálja-e a szerelmet a kastélyban Jákob Zoltán és ha igen, Natival vagy Bettivel képzeli el a jövőjét, a megszokotthoz képest korábbi kezdéssel, vasárnap, a Tények után, 18:55-től tűzi műsorára a csatorna.

Így alakul tehát a TV2 vasárnap estéje:

18:00 Tények
18:55 Bachelor – A Nagy Ő-finálé
20:00 Sztárban sztár leszek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában