IFA 2022

2022.09.05. 18:00

Bemutatták a Honor 70-et – és a dupla csúcskategóriás stratégiát

A gyártó a berlini IFA-n bejelentette új dupla csúcskategóriás stratégiáját, aminek keretében Európába és más nemzetközi piacokra is eljuttatja a következő hajlítható kijelzős, valamint a legújabb csúcskategóriás okostelefonokat.

Forrás: Honor

A márka bemutatta a MagicOS 7.0-t is, ami egy mindent felölelő operációs rendszer, melynek középpontjában az együttműködés áll. A platform nemcsak az Androiddal, hanem a PC és az IoT operációs rendszerekkel is kimagaslóan kompatibilis. Célja a nyitottság és a zökkenőmentes együttműködés okostelefonok, tabletek, PC-k és más IoT eszközök között.

Ezeken túl három új termékkel is gazdagította innovatív termékportfólióját a márka: ezek a Honor 70, a Honor MagicBook 14 és a Honor Pad 8. Utóbbi a cég első olyan tablete, ami Kínán kívül is elérhető lesz. Magyarországra egyelőre a Honor 70 érkezik szeptember 5-étől.

Az eszközök közti funkcionalitás melletti elköteleződés újabb lépése, hogy a Honor kiterjeszti együttműködését a Microsofttal és elérhetővé teszi nemzetközi felhasználóinak a Phone Linket. A korábban csak Kínában elérhető funkcióval bizonyos Honor okostelefonok Windows PC-khez csatlakozhatnak, megnyitva olyan új, eszközök közti lehetőségeket, mint például az értesítések megtekintése, a hívásfogadás és -indítás PC-n és a mobil appok alkalmazása Windowson. A Honor Magic4 Pro az első a nemzetközi piacon elérhető modellek között, ami támogatja a Phone Linket, míg egy frissítés után a Honor 70 is kompatibilis lesz.

A Honor 70 a vloggolás mestere kíván lenni

A vloggolóknak tervezett Honor 70 a cég legújabb tagja a csúcskategóriás N-szériás okostelefonos kínálatban. A stílusos készülék egyik újítása a Solo Cut mód, amivel könnyedén készíthetünk csoportokból adott személyeket kiemelő vlogokat az erre a célra létrehozott, beépített újraazonosítási technológiával. A duplavideós felvételkészítés két videó párhuzamos forgatását teszi lehetővé: az egyiken egy kiemelt alany szerepel, míg a másikon a teljes csapat.

Forrás: Honor

Könnyű kiváló minőségű vlogokat készíteni a Honor 70-nel, ugyanis a készülék kivételes dupla hátlapi kamerával van felszerelve, ami egy 54MP-es IMX800 szuper érzékelős fő kamerával, a zászlóshajó 1/1,49”-es IMX800 Image Sensorral és egy 50MP-es ultraszéles látószögű és fő makrókamerával biztosít kimagasló képminőséget fejlettebb alacsony fényerősségű teljesítménnyel és jobb fényérzékenységgel a tisztább és gazdagabb fotókért.

Honor

Az új okostelefont a Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G hajtja, és támogatja a GPU Turbo X és OS Turbo X funkciókat a zökkenőmentes teljesítményért, valamint reszponzív élményt a komoly erőforrást igénylő feladatoknál is, beleértve a videóvágást, ami a folyton mozgásban lévő vloggerek számára elengedhetetlen.

Ez az első N-szériás Honor okostelefon, amin a legújabb HONOR Magic UI 6.1 operációs rendszer fut, aminek alapja az Android 12. A készülék olyan divatos színekben is érhető el, mint az Éjfekete, a Smaragdzöld és a Kristályezüst.

A Honor 70 nálunk szeptember 5-étől kapható az eMag, szeptember 7-étől a MediaMarkt és szeptember 8-átől a Yettel kínálatában 256 GB-os és 128 GB-os verzióban. Előbbi ajánlott fogyasztói ára 259 000 Ft és Kristályezüst színben lesz elérhető, utóbbié 239 000 Ft és Smaragdzöld, valamint Éjfekete variációkban kerül a boltokba. Az akció időtartama alatt, vagy a készlet erejéig minden vásárlás mellé jár egy Honor Earbuds 2 Lite fülhallgató. Az eMagnál szeptember 18-ig, a MediaMarktnál szeptember 21-ig, míg a Yettelnél szeptember 22-ig tart a promóció. A Honor 70 a Vodafone hazai kínálatában is elérhető lesz szeptember elejétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!