szépségverseny

2021.04.19. 14:00

Legyen Reni az ország szívkirálynője! Szavazz Tündérszépünkre és nyerj!

Április 1-től 19-ig várja a voksokat a Tündérszépek Komárom-Esztergom megyei döntőse, Gyurik Renáta is. A szavazatokkal az országos közönségdíjasa lehet.

W. Zs.

Április 1-től 19-ig várja a voksokat a Tündérszépek Komárom-Esztergom megyei döntőse, Gyurik Renáta is. A szavazatokkal az országos közönségdíjasa lehet.

Forrás: Beküldött

Elrajolt a Tündérszépek országos közönségszavazása. Ennek során minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a 24 Óra hasábjain és a kemma.hu-n, de már mától május 10-én éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik az olvasók. Megyénket Gyurik Renáta képviseli az országos döntőben. Az esztergomi szépség elárulta: mindez nagy megtiszteltetés számára. Hozzátette, mindenképp nyertesként tér majd haza, hiszen, ha nem is koronával a fején, de biztos rengeteg élménnyel, tapasztalattal, kapcsolattal, baráttal fog majd gazdagodni a felkészülés során.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők.

Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek. Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD-televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

A Tündérszépek megyei fordulóval indult, amelybe a bő félszáz jelentkezőből 30 szépség jutott be. A megyei zsűri (Méhész Bernadett, 2020 megyei Tündérszépe, Borsodi Imre, a Kristály Imperial Hotel PR-menedzsere, valamint Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző és szerkesztőségünket képviselve Takács Zoltán főszerkesztő) döntése nyomán Gyurik Renáta, Szerepi Alexandra, Malinovszky Lilla, a közönségszavazatokkal pedig Szebeni Klaudia jutott tovább a Tündérszépek megyei fordulójából a régiós fordulóba, ahonnan Gyurik Renáta egyenes ágon a fináléba, míg Szebeni Klaudia közönségkedvencként kapott egy esélyt, de végül a hét régió kedvencei közül a központi közönségszavazáson nem őt juttatták be az olvasók a fináléba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!