A megye szépe

2020.12.19. 11:30

Szőlősi Tündérszépünk előtt kinyílt a világ

Méhész Bernadett, 2020 Tündérszépe nagyon várja a 2021-es versenyt, és már most szurkol minden leendő versenyzőnek. Most elmesélte, mit adott neki a verseny.

W. Zs.

Méhész Bernadett, 2020 Tündérszépe nagyon várja a 2021-es versenyt, és már most szurkol minden leendő versenyzőnek. Most elmesélte, mit adott neki a verseny.

Forrás: Kemma.hu

Immár harmadik alkalommal hirdetjük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Az előző versenyen Méhész Bernadett képviselhette szűkebb hazánkat: hatalmas élményekkel gazdagodott a felkészülés során. Most arra kértünk szőlősi Tündérszépünk, hogy emlékezzen vissza néhány fontosabb momentumra, illetve javasoljon egy-két megszívlelendő tanácsot az idei indulóknak.

Tündérszépünk szerint minden perc megérte

A vértesszőlősi lányt egész kislánykora óta vonzotta a modellkedés világa és mindig is szeretett volna egyszer részt venni egy szépségversenyen. Bernadett szerint nem volt könnyű mindig a legjobb formát hozni a fotózásokon, a különböző interjúkon, kommunikációs szakemberek előtt, a koreográfiákban és mindezt egész nap magassarkúban véghezvinni, ám minden perce megérte.

Méhész Bernadettet el sem akarta hinni, amikor a szakmai zsűri a több száz jelentkező közül kiválasztotta, hogy képviselje megyénket. Aztán jött az országos megmérettetés, és ezzel együtt kinyílt számára a világ. Mint mondta, fantasztikus emlékeket, tapasztalatot szerzett és szerencsére barátokat is:

Sok boldog, emlékezetes pillanat várt rám, ami rengeteg erőt adott

– nosztalgiázott.

Mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni

A lányoknak azt javasolja 2020-as megyei Tündérszépünk, hogy merjenek lépni, jelentkezzenek, ha éreznek magukban affinitást egy ilyen volumenű versenyen való részvételhez. Bernadett már alig várja az idei versenyt, és nagyon szurkol minden lányért, hiszen pontosan tudja, milyen hatalmas élmény a jelentkezéstől egészen a válogatásig, és ezt követően egészen a döntőig.

Szerinte akkor mondhatja el magáról valaki, hogy tündérien szép, ha megvan az a bizonyos együttható, ami a külső és a belső tulajdonságokból áll össze. Mint mondja, nem elég hogy valaki szép: intelligensnek is kell lenni, hiszen a megjelenésen kívül ezt is nagy mértékben figyelik a versenyen.

– Fontos hogy hozzá tudjunk szólni a mai világot érintő kérdésekhez is, persze mindezt mosolyogva és kedvesen – magyarázta.

Hatalmas büszkeséggel töltött el megyénk képviselete, ezt egyszer mindenképpen át kell élni, és már nagyon várom az „utódomat”

– tette hozzá a szőlősi szépség, aki kiemelte: senki ne felejtsen el mosolyogni, mosolyogni és mosolyogni.

Szépségkirálynők a szépségekért

Tavalyi háziasszonyunk-mentorunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint Eszenyi Eszter is segíti mentorként a Tündérszépek indulóit.

Nincs más dolgod, mint a tunderszepek.hu-n kitölteni a jelentkezési lapot és eldönteni: saját portfólióval vagy profi fotósunk által készített képekkel akarsz indulni. Abban a megyében jelentkezz, ahol laksz, tanulsz vagy ahonnan származol, tehát ha Komárom-Esztergom megyei vagy, akkor ezt válaszd ki! A fináléban a hírességekből álló zsűri szavazatival dől majd a szépségkirálynői, udvarhölgyi címek sorsa, míg az ország kedvence a közönségdíjat veheti majd át a tévéshow-ban. A dicsőség mellett értékes nyeremények is várnak a 10 millió forint összdíjazású versenyen, ahogy egyéves modellszerződés és autóhasználat is.

Érdemes mihamarabb jelentkezni, hiszen a megyei fordulókba csak 30 lány juthat be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!