Verseny

2022.04.23. 17:30

Íme a Kemma öt legszebb Tündérszépe: hamarosan eldől, ki ragyoghat a döntőben

Lezárult Tündérszépek országos szépségversenyünk első, regionális fordulója, a megyei szakmai zsűri pedig kiemelte az országos fináléra esélyes öt legszebb hölgyet.

Kemma.hu

Lezárult a Tündérszépek első, regionális szakasza, amelyben szűkebb térségünk és ezen belül megyénk legszebb hölgyeit mutattuk be olvasóinknak a 24 Óra hasábjain és a Kemma.hu-n.  A bájosabbnál bájosabb lányok március elsejétől gyűjtötték a több ezernyi szívecskét, amelyekkel olvasóink értékelték őket. 

Az elmúlt hónapokban tehát szakmai zsűrink folyamatosan szűrte a nevezőket, profi fotósunk ingyen elkészítette a versenyfotóit azoknak, akik ezt kérték, míg mások saját, már kész portfólióval neveztek országos szépségversenyünkre, most pedig elérkezett az idő, hogy újra összeüljenek az ítészek, és kihirdessük, kik lettek megyénk legszebbjei. A zsűri tagja volt Takács Zoltán, szerkesztőségünk főszerkesztője, Wágner Zsanett újságíró, Novotni Ákos, aki fotózta a lányokat, Borsodi Imre, a Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem PR-menedzsere, mint a Platán Rendezvényházban megtartott fotózások házigazdája, valamint Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőröző, az első Exatlon férfi győztese.

Esztergályos Patrik az egyik fotózásra is ellátogatott. Képünkön Hamza Dzsenniferrel és Németh Cinitával állt össze egy közös fotóra
Forrás: Novotni Ákos / 24 Óra

Patrik a Kemma.hu-nak elárulta, hogy fontosnak tartja, hogy egy lány mosolygós és vidám legyen, ez nála a legfontosabb szempont, és hogy 

egy hölgynél a kisugárzás az egyik legfontosabb, legimpozánsabb tényező, ha a szépségről van szó.

A megyei szakmai zsűri 5-5 helyi szépséget emelt ki, közülük kerül ki április 26-án egy-egy Komárom-Esztergom, Vas és Győr-Moson-Sopron megyei hölgy, aki az országos finálában képviselheti szűkebb hazáját, érdemes lesz hát ekkor is visszalátogatni oldalunkra, hogy kiderüljön ki lett megyénk Tündérszépe! Az ítészek egyhangúan minden jót kívántak a megye leendő Tündérszépének az országos fináléban is.

A tét nem kicsi, hiszen az országos ismertség mellett a legszebbekre értékes nyeremények, kétszemélyes egzotikus utazás is vár, mindamellett, hogy betörhetnek a szépségipar vagy a média világába, új szakmai kapcsolatokat építhetnek ki. Felkészülésüket pedig gyönyörű szépségkirálynők is segítik mindebben: háziasszony-mentorunk 2022-ben Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter.

Lássuk hát a megyei eredményeket!

Komárom-Esztergom megye öt legszebb hölgye a szakmai zsűri döntése nyomán:

Sátori Roxána

Sátori Roxána

Kozma Dorina

Kozma Dorina

Skronka Nikoletta

Skronka Nikoletta

Domokos Anasztázia

Domokos Anasztázia

Morvai Vanessza

Morvai Vanessza

Nézd meg a lányok versenyfotóit Tündérszépek oldalunkon!

A közönségkedvenc újra várja a szívecskéket

Természetesen az olvasói szívecskéknek is óriási szerep jutott a regionális fordulóban, és fog is jutni: régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap ugyanis, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépséversenyén.  

A régiós közönségszavazás győztesének a nevét hétfőn közöljük. Ez a szavazás április 27-én indul, tehát szerdától ismét lehet osztani a szívecskéket, amelyek ezúttal országos finálét érnek majd a közönségkedvencnek. Az értékelésekkel egyébként olvasóink is nyertek, ugyanis a voksolók között megyénként egy-egy 2 főre szóló wellness vouchert sorsolunk ki 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!