vereség

2019.04.12. 15:47

Már az elején eldőlt a tatabányai női vízilabdázók meccse

Az RB-Tatabánya hazai pályán próbált javítani az idegenben elszenvedett 10-4-es vereség után.

Petrik J.

A Tatabányának (fehér sapkában) nem volt esélye

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Tatabánya női vízilabda csapata az idegenbeli 10-4-es vereség után hazai pályán próbált meg javítani a Csongrád megyeiek ellen. A kiállítási arányt nézve talán furcsának tűnik, de a meccs elején nagyon sokszor játszhatott emberelőnyben a Szentes. Aztán a játékvezetők megemberelték magukat, és már nem „fütyörésztek” annyira egyoldalúan. Igaz, ekkor már a vitás kérdések mind eldőltek a medencében, mivel az alföldi alakulat a mérkőzés derekára alaposan megszórta magát. Talán furcsa, de a vendégeknél nem a magyar, hanem a külföldi pólósok villogtak. A kínai, szerb és spanyol idegenlégiós pont egy tucatnyi gólt szerzett a házigazdák ellen.

Zantleitner Krisztina: – A második félidőben, amikor már mi is kaptunk emberfórokat, sikerült gólokat lőnünk és kissé felzárkóznunk.Petrik

Vízilabda OB I., női, rájátszás az 5–8. helyért, 2. mérkőzés

RB-Tatabánya–Szentes 7-15 (0-4, 2-4, 2-3, 3-4)

Tatabánya, Buborék, 120 néző, vezette: Sándor P., Madarasi Gy.

Tatabánya: Zirighné Sós I. – Zantleitner N., Jenei, Pintér P., Bicskei, Tátrai 3, Szedlakova. Csere: Marsi (kapus), Kolarova 1, Balogh E. 3, Keresztes, Petik, Vaszari, Dobos. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól emberelőnyből: 15/2, illetve 6/3.

Kipontozódott: Szabó K., Korom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában