szép volt Hannah

2019.04.17. 13:02

A tatabányai fallabdázó fantasztikus teljesítményt nyújtott az Eb-n

Chukwu Hannah fallabdázó mindösszesen 15 éves, mégis az előkelő 11. helyen végzett a nála jóval idősebbek között az U19-es Európa-bajnokságon.

Kemma.hu

Chukwu Hannah fallabdázó mindösszesen 15 éves, mégis előkelő 11. helyen végzett a nála jóval idősebbek között az U19-es Európa-bajnokságon.

Forrás: NVESZ

Prágában a fallabda U19-es egyéni és csapat Európa-bajnokságon magyar sportolók is részt vesznek. Az egyéni versenyszámok kedden befejeződtek: a legjobban a tatabányai Chukwu Hannah szerepelt, aki 15 éves létére a lányok között az előkelő 11. helyen végzett.

A tatabányai Squashberek tehetsége az Eb-n a jellemzően nálánál évekkel idősebbek között háromszor nyert és két vereséget szenvedett. A Nemzeti Versenysport Szövetség tájékoztatása szerint, Hannah az utolsó helyosztó mérkőzésén a 11-dik helyért sima 3-0-ás sikert aratott az angol Prow felett. A tatabányai fallabdázó teljesítményét dicséri, hogy előzetes kiemelésénél jóval előrébb végzett, és az első tízben kizárólag magasabban rangsorolt játékosok végeztek.

A csapatok Európa-bajnokságának versenyét szerdától vasárnapig tartják a cseh fővárosban. A Chukwu Hannah, Harmath Eszter, Kamocsai Bendegúz, Rózsa Barnabás és Szebeni Péter összeállítású magyar együttes a 12. helyen lett kiemelve, ezzel a D-csoportba került a cseh, skót, belga és izraeli válogatott társaságában. A fiúk közül egyéniben Takács Benedek a 23., Kamocsai Bendegúz a 25., Szebeni Péter pedig az 56. helyen zárta a kontinensviadalt.

Chukwu Hannah (Fotó: NVESZ)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában