Sport

2010.05.14. 07:33

Bundaügy: ez nem Kiprichről szól

Barátság és becsület a kéz a kézben járó fogalmak a sportban is. Már bizonyára kitalálták, hogy a Tatabánya – Gyirmót hétvég bajnoki mérkőzés utó-, utózöngéjéről van szó.

P. J.


– Büszke vagyok a labdarúgóinkra – hangsúlyozta Lévai Ferenc, a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság felügyelő bizottságának elnöke.

– Ők megértették, hogy úgy nem lehet az ország labdarúgásában rendet teremteni, ha becsapjuk a csapattársakat, a szurkolókat és a sportvezetőket. A néző a csapatok tényleges képességeire, a valós eredményekre kíváncsi. Felvetődik persze a becsületességgel párhuzamosan a barátság kérdése is. Hiszen ki ne ismerné, tisztelné, különösen Tatabányán – Kiprich Józsefet, a gyirmótiak trénerét - mondja Lévai, majd hozzáteszi: nem is róla van szó.

- A „bunda ügy Tatabányán” típusú híradások viszont a vétlen P. Nagy Lászlót, edzőnket és a klubigazgató Bolla Krisztián hozzák hírbe. Amikor elül a vihar, már csak arra emlékeznek, hogy a Bányász valamilyen zűrös ügybe keveredett... Még egyszer hangsúlyoznám, jól döntöttek a játékosok és a szakvezetés is - tette hozzá a bizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!