Tatabánya

2022.06.02. 13:00

Ismételten mozoghatnak Ricsivel a focisták

Három a magyar igazság: újra megszervezi jótékonysági amatőr futballtornáját az Exatlon egykori szereplője, a tatabányai Balogh Ricsi.

R. V.

 A kispályás labdarúgóversenyre – amelyet június 25-én rendeznek a Jubileum Parkban – a szervezőnél jelentkezhetnek a csapatok, a helyszínen az 1 perc és nyersz című játékos vetélkedőre is regisztrálhatnak. A versenyfelhívásból kiderült: a tornán 15 csapat tud részt venni, akik számára három pályán kétszer 10 pernyi megmérettetés vár.

A díjazás a hagyományos módon lesz majd, a helyezetteket éremmel, oklevéllel tüntetik ki, a nyertes magához veheti a vándorserleget is. Különdíjakat is kiosztanak, elismerésben részesül a legjobb játékos, a legjobb kapus és a gólkirály. Ezalatt rendezik a játékos vetélkedőt is. 

Ricsi azt üzente: „Sok-sok szeretettel várok minden csapatot, szurkolót, drukkereket, mindenkit, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni és jól érezni magát, és mellette jótékonykodni”. A kupán befolyt összeget a Tatabányai Nagycsaládosok Egyesületének ajánlják fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!