hirdetés

2020.07.03. 16:27

Gasztrotúra a Balaton-felvidéken 4 csillagos szállással

Az alig egy éves Hotel Kristály Konferencia&Wellness**** ad otthont a Csókolom Gasztrolabor legújabb balaton-felvidéki gasztrotúrájának.

(X)

Fotó: Széll Bálint

 

Fotó: Széll Bálint

Az alig egy éves Hotel Kristály Konferencia&Wellness**** ad otthont a Csókolom Gasztrolabor legújabb balaton-felvidéki gasztrotúrájának. Három felejthetetlen nap a vidék eldugott kincsei között barangolva, csodás ételekkel, fantasztikus helyi italokkal, pihenéssel és wellnesszel a 4 csillagos szállodában.

Ha megszöknél egy kicsit a világ zajától és feltöltődésre vágysz Neked találták ki ezt a programot! A túra alatt a szervezők mindent biztosítanak, csak hátra kell dőlnöd és élvezni.

Pihenés az eldugott Katlan Birtokon (Fotó: Széll Bálint)

A túravezető végig kalauzol a Káli – medence mesebeli tájain és közben olyan különleges helyek és programok várnak, mint egy sajtkóstoló és manofaktúra látogatás a Tekeresvölgyi Családi Birtokon vagy kávézás egy antikvitázs tulajával.

Borkostoló és ebéd a környékről összeválogatott sonkával, kolbásszal, sajtokkal és kovászos kenyérrel, aminek Skrabski Pince ad otthont, lábad alatt a balatoni panorámával és a Tihanyi-félszigettel.

Sajtkóstoló a Tekeresvölgyi Családi Birtokon (Fotó: Széll Bálint)

Gondoltak arra is, ha nagyon jól laktál volna. A bogrács vacsora előtt a Katlan Birtokról könnyű túrát tehetsz a Káptalantóti fölött magasodó hegyre, a kilátásért megéri a séta, és a tetőn egy pohár fröccsel a kezedben szusszanhatsz egyet.

Borkóstoló és ebéd a Skrabski Pincében (Fotó: Széll Bálint)

Sőt nemcsak, mint vendég veszel részt, hanem aktívan be is vonnak a sütés -főzésbe, mediterrán ízeket ígérő vacsoraesttel és közös villásreggelivel a hotel télikertjében, ahol az őstermelőktől vásárolt alapanyagok játsszák a főszerepet.

Gasztrotúra a Balaton-felvidék varázslatos tájain (Fotó: Széll Bálint)

A program egyik különlegessége a családias légkör, hiszen legfeljebb 12 vendég vehet részt egy túrán, így személyre szóló figyelem jut mindenkinek. Olyan egyedülálló program ez ami maradandó emlék vagy kiváló élmény ajándékba.

 

Kristály Hotel

Cím: 8400. Ajka, Korányi Frigyes u. 20.

Telefonszám: +36 30 607 1661

E-mail cím: [email protected]

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában