Hirdetés

2023.09.15. 12:05

Gyakran elérhető adminisztratív munkakörök Nyíregyházán

A különböző adminisztratív tevékenységekkel járó pozíciók országszerte számos iparágban, megannyi cégnél elérhetőek. Ilyen típusú munkakörökkel természetesen a nyíregyházi álláshirdetések között is gyakran lehet találkozni, a NyiregyhazaAllas.hu kínálatának például visszatérői szereplői az adminisztratív lehetőségek. Íme egy kis ízelítő a portálon felbukkanó hirdetésekből!

PR cikk

Gyakran elérhető adminisztratív munkakörök Nyíregyházán - NyiregyhazaAllas.hu

Forrás: NyiregyhazaAllas.hu

Irodai adminisztrátor

Az általános irodai adminisztrátor pozíció az egyik legtipikusabb lehetőség a NyiregyhazaAllas.hu adminisztrációs álláskínálatában. Egy ilyen munkakör esetében az alapvető feladatokat általában a dokumentációk kezelése, az adatbevitel, a partnerekkel és ügyfelekkel való írásos és telefonos kommunikáció, az irodai felszerelések biztosítása, valamint találkozók és megbeszélések szervezése jelenti. Mindez persze számos egyéb tevékenységgel is kiegészülhet, hisz adminisztratív teendők tárháza gyakorlatilag kimeríthetetlen. Amennyiben nyíregyházi irodai, adminisztrátor állás érdekli, kattintson a hivatkozásra.

A pozíció előnye, hogy jellemzően nem állít megugorhatatlan feltételeket a pályázók felé, hisz általában csupán középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (főként MS Office), illetve némi nyelvtudásra van szükség a betöltésükhöz. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében a kiváló kommunikációs képesség, a prokativitás, az alaposság, a pontosság, valamint a csapatjátékos attitűd szokott kiemelt szempontként megjelenni.

Termelési adminisztrátor

Termelési adminisztrátor pozíció ugyancsak előfordult már a NyiregyhazaAllas.hu felületén. Egy konkrét esetben például tisztítószerek gyártásával foglalkozó céghez kerestek munkavállalót ebbe a munkakörbe, amelynek betöltésével olyan feladatok jártak együtt, mint a termelési adatok és dokumentációk kezelése, a termelési ütemezések támogatása, továbbá egyéb, a termelési folyamatok gördülékenységét biztosító adminisztratív tevékenységek ellátása. Az esélyes pályázáshoz pedig legalább középfokú végzettségre, az MS Office programok felhasználói szintű ismeretére, rendszerszemléletre és tanulási hajlandóságra volt szükség.

Gazdasági ügyintéző

Gazdasági ügyintézői álláslehetőséggel szintén találkozhattak már a NyiregyhazaAllas.hu látogatói. Nemrégiben például egy nyíregyházi építőipari cég hirdette ezt a pozíciót, ahol is az alapvető feladatokat az adminisztratív munkákon kívül olyan tevékenységek jelentették, mint a számlázás, a vevői rendelések felvétele, a megrendelőkkel való kapcsolattartás, továbbá az árajánlatok összeállítása. A munkakör felelősségteljességéből adódóan itt már minimum középfokú szakirányú gazdasági végzettségre, és legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalatra volt szükség a jelentkezés sikeres elbírálásához.

Business analyst

Végezetül a business analyst pozícióról sem feledkezhetünk meg, amelynek megjelenésére ugyancsak volt példa a közelmúltban a nyíregyházai állásoldal felületén. Egy energetikai cég munkavállalójaként itt az alapvető feladatokat a különböző projektek adminisztratív támogatása, a társosztályokkal való folyamatos kapcsolattartás, az adatbegyűjtés, az adatellenőrzések elvégzése, továbbá az ajánlatok kiértékelése jelentette. A munkakör betöltésének nélkülözhetetlen feltétele a felsőfokú végzettség (ideálisan közgazdász vagy műszak terület), a középfokú német nyelvtudás, a magabiztos Excel használat, valamint az analitikus gondolkodásmód volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában