Kritika

2023.08.22. 20:49

Tucker Carlson: szégyellem, hogy egy ilyen emberrel egy országban születtem

Ismét hazánkba látogatottamerika legnépszerűbb médiaszemélyisége, aki az MCC Feszt Afteren lépett fel. Tucker Carlson a Millenárison tartott előadását azzal kezdte, hogy bocsánatot kért David Pressman amerikai nagykövet viselkedéséért – írja a Magyar Nemzet.

MW

Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetõje, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Véleménye szerint egy diplomatának nem az a feladata, hogy a másik ország kultúráját leépítse vagy kritizálja, hanem az, hogy a két ország kapcsolatát és kommunikációját megerősítse. 

Amit Pressman tesz, az politikai aktivizmus, ami Carlson véleménye szerint korábban soha nem fordult elő. Éppen ezért a jelenlegi amerikai nagykövetet ki kellene rúgni a viselkedéséért

 – állapította meg a médiaszemélyiség.

Carlson, Tucker
Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió mûsorvezetője, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én
Fotó: Szigetváry Zsolt / Forrás: MTI

 

Szégyellem, hogy egy ilyen emberrel egy országban születtem 

– jegyezte meg Tucker Carlson, majd azt tanácsolta a magyaroknak, hogy tartsanak ki, mert higgyék el, hogy az Egyesült Államok olyan helyzetben van, ami nem fenntartható.

Imádom Amerikát, de azt kell mondanom, hogy a mai vezetőink megőrültek 

– fogalmazott a jobboldali véleményvezér, aki szerint az Egyesült Államok rá akarja erőltetni a kulturális nézeteit a többi országra. Kiemelte azt is, hogy az amerikai alapértékek nem változtak, de sajnos az őrültek vették át a hatalmat, akik már nem próbálnak úgy tenni, mintha jobb életet kívánnának az ott élőknek. Ez nagy változás, mivel korábban minden elnökjelölt azt hangsúlyozta: jobbá fogja tenni az emberek életét – mutatott rá.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában