Tragédia

2023.07.16. 08:29

Négy embert lőtt le egy fegyveres Georgia államban

Négy helyszínen négy embert lőtt le egy fegyveres szombaton Georgia állam egy kisvárosában, Hamptonben, majd elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Atlantától 50 kilométerre délre fekvő településen szombaton tartott sajtótájékoztatón a hatóság arról számolt be, hogy a tettes egy 40 éves helyi férfi, Andre Longmore, aki pisztollyal felfegyverkezve menekült el. A hatóság arra hívta fel lakosság figyelmét, hogy a szökésben lévő bűnöző veszélyes, a nyomravezetőnek ugyanakkor 10 ezer dollárt (csaknem 3,5 millió forintot) ajánlottak fel.

Az áldozatok - három férfi és egy nő - nevét nem hozták nyilvánosságra a hozzátartozókra hivatkozva, és egyelőre a támadás indítékát sem közölték.

A Georgia állambeli erőszakos cselekménnyel együtt idén már 31 "tömeges lövöldözés" besorolású esetet tartanak nyilván az amerikai hatóságok, ezekben összesen legkevesebb 153 ember halt meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában