Új kedvencé vált

2023.08.20. 13:56

Szoboszlai a meccs embere lett a Bournemouth elleni találkozón Liverpoolban (videó)

Szoboszlai Dominik szombaton végig a pályán volt a Liverpool labdarúgócsapatnak szezonbeli első hazai mérkőzésén. Mi több, a Pool 3–1-re nyerni is tudott a Kerkez Milossal felálló Bournemouth ellen, a magyar játékosért pedig odavannak a klub szurkolói – írja a Mandiner.

MW

Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkőzésen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Peter Powell

Hogy a magyar válogatott csapatkapitánya milyen jól játszott a Premier League második fordulójában, mi sem bizonyítja jobban, minthogy 

a szurkolók Szoboszlait szavazták meg a meccs emberének.

A klub Facebook-oldalán, a vonatkozó poszt alatt pedig a következő kommentek olvashatók:
 „Egyetértek. Lett egy új remek srácunk” / „legjobb igazolás” / „imádom, egyszerűen mindenhol ott volt a pályán” / „szorgalmas játékos, remélem olyan lesz, mint a példaképe, Stevie G” / „Gerrardra emlékeztet. Végre valaki, aki visszahozza a 8-as mez presztizsét.”

„Új kedvenc az Anfielden” – videós összeállítás Szoboszlai passzairól 

Másrészt felkerült a Twitterre egy videó, ahol a játékos legjobb passzait gyűjtötték össze. De a tweetben kitérnek Szoboszlai statisztikáira is, meg arra, hogy kiharcolt egy büntetőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában