Járvány

2020.04.02. 12:42

Hudson-Odoi szeretne bekerülni az angol Eb-csapatba

A Chelsea szélsője márciusban elkapta a koronavírust de most már teljesen egészségesnek érzi magát.

Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi takes part in a training sesssion at their Cobham complex in south west London on the eve of their Champions league group stage football match against Valencia on September 16, 2019. (Photo by OLLY GREENWOOD / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Callum Hudson-Odoi már alig várja, hogy újra a pályán lehessen és a célja, hogy bekerüljön a jövő évre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő angol válogatottba.

A Chelsea szélsője márciusban elkapta a koronavírust, ő volt az első játékos a Premier League-ben, aki megfertőződött. Elmondása szerint a tünetei enyhék voltak, három hétig otthonában lábadozott, de most már teljesen egészségesnek érzi magát.

„Tökéletesen vagyok. Eltűnt a szervezetemből a vírus. Teljesen jól érzem magam, fitt és újra a régi vagyok” – idézte a Chelsea honlapja a 19 éves játékost, aki mindenkinek megköszönte az aggódást és a támogatást.

A fiatal futballista azt mondta, már nagyon várja, hogy újra a pályán lehessen, ezzel együtt arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek türelmesek és tartsák be az előírásokat.

Hudson-Odoi a mostani szezonban 25 meccsen három gólt szerzett, s feltett szándéka, hogy bekerüljön Gareth Southgate szövetségi kapitány csapatába, amely a 2021-re halasztott Eb-n szerepel majd.

„Nagy lehetőség ez a számomra, és mindent el fogok követni azért, hogy ott lehessek a tornán.” – fogalmazott.

Forrás:MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!