Bulvár-celeb

2024.04.10. 13:25

A férfiak kedvenc színésznője volt, most rá sem lehet ismerni, úgy elhízott

Kathleen Turner a nyolcvanas években szexszimbólum volt, manapság a betegsége miatt aggodalomra ad okot a kinézete.

Kathleen Turner 1989-ben

Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Az Előre a múltba Oscar-jelölt színésznője, a csaknem 80 filmben és sorozatban látott Kathleen Turner már 69 éves, egy főleg hollywoodi lesifotókat közlő Instagram-oldalon jelent meg róla pár friss kép, amelyeken meghízva, bottal látható – írja az Origo.

Kathleen Turner külseje egyébként jórészt egy betegség miatt változott meg.

A kilencvenes évek elején kiderült, hogy súlyos autoimmun-betegségben, reumás ízületi gyulladásban szenved, mely az ízületeket és a belső szerveket is érinti.

Turner elárulta, hogy szteroid tartalmú gyógyszereket kellett szednie, amiktől hirtelen nagyon sokat hízott. Rendkívül rosszul viselte, amikor a nyilvánosság alkoholizmussal vádolta, és azt gondolták, ezért változott meg ilyen drasztikusan a színésznő, mivel a betegségéről szinte senki sem tudott. Kathleen Turner elárulta, hogy egy idő után valóban az alkohol után nyúlt, amire egyáltalán nem büszke, de nagyon nehezére esett, hogy ilyen gyorsan kitaszítottá vált Hollywoodban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!