Ladik

2011.10.05. 11:03

Médiavetélkedő olvasó fiataloknak

Az idén is elindul a Lapot a Diákoknak! médiavetélkedő.

kemma.hu

A tavalyi tanévben, immár hatodik alkalommal, sikeresen zártuk a LAPOT A DIÁKOKNAK! (LADIK) médiavetélkedőt. Úgy gondoljuk, a versenyt érdemes ebben a tanévben is megrendezni, mert nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az iskoláktól, gyerekektől egyaránt.

Az olvasás népszerűsítése, a fogalmazás, a közös gondolkodás és a közösségért végzett munka segítése a célunk. Nem titkolva, hogy ezeken túl a 24 Órát is szeretnénk népszerűsíteni. A feladatok a 24 Órához, az újságíráshoz kapcsolódnak (pl.: TOTÓ a 24 Óráról, tudósítás, riport, fotókészítés stb.).

--------------------------------------------------
A nevezési lap innen letölthető
--------------------------------------------------

Az idei LADIK programot novembertől jövő év áprilisáig tervezzük, a megyei döntőt 2012. április 10-én, kedden szeretnénk megtartani. Az első helyezett csapat természetesen továbbjut a háromnapos országos döntőbe, mely 2012. júniusában lesz Bikalon.

A vetélkedősorozatot az iskolák 7-8. osztályai részére indítjuk. A feladatok a döntőig az osztályok közös munkájára építenek, majd a döntőbe jutott osztályok 5-fős csapatai vetélkednek a végső helyezésekért.

A háromrészes játék első fordulója november 7-től november 30-ig tart majd. A feladatok minden alkalommal megjelennek a 24 Órában és itt a kemma.hu-n is. Nevezni az innen is letölthető nevezési lapon lehet 2011. október 31-ig. A kitöltött lapot az osztály felkészítő tanárának és az iskola igazgatójának aláírásával, valamint az intézmény pecsétjével ellátva kell címünkre eljuttatni. A borítékra kérjük ráírni: Médiavetélkedő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!