jubileum

2019.08.31. 11:30

Huszonöt éve alapították meg Ácson a Ritmus Alapfokú Művészeti Iskolát

Huszonöt éve alakult meg Ácson a Ritmus Alapfokú Művészeti Iskola, amely olyan szellemi műhelyt alakított ki, amely helyben a családok számára elérhető közelségbe hozta a művészetek különböző ágainak megtanulását.

N. T.

A Ritmus Alapfokú Művészeti Iskolában olyan szellemi műhelyt alakított ki, amely elérhető közelségbe hozta a művészetek különböző ágainak megtanulását.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Bánfiné Varga Ágnes igazgató elmondta, hogy a színes képzési kínálatuknak köszönhetően minden művészeti ágban megyei-, és országos versenyeken is kiváló eredményeket értek el a nálunk tanuló gyerekek az elmúlt időszakban. – A nagyrészt helyi zenészekből álló közkedvelt Ritmus Koncert- Fúvószenekar szintén a zeneiskola működésének eredménye – tette hozzá. A Ritmus Alapfokú Művészeti Iskola szeptembertől 25. évadját kezdi.

– Ezalatt az idő alatt sok száz gyermeket oktattunk, akik közül többen szakmájuknak választották a zenélést és a képzőművészetet. Szeptembertől ismét szeretettel várjuk a gyerekeket művészeti foglalkozásainkra – emelte ki Bánfiné Varga Ágnes. Hozzátette: jelentkezni lehet szeptemberben hétfő és csütörtök délután a művészeti iskola tanárainál, a Gárdonyi Géza Általános Iskola épületében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában