tehetség

2019.07.08. 20:00

Fantasztikus gálaműsorban szerepelt a naszályi balerina

A naszályi Csányi Fanni társaival a Budapesti Táncművészeti Stúdió évzáró gáláján mutatta meg, mennyit tanultak egy év alatt.

Sz. A.

Balra Burai Krisztián, jobbra a lányok, köztük jobb szélen Fanni

Forrás: Beküldött

A Budapesti Táncművészeti Stúdió Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Szakgimnázium év végi gálaműsorán a 11. évfolyamos Csányi Fanni is fellépett. A naszályi lány jelenleg a 11. évfolyamon tanul, az Adaggio című balett darabot mutatta be csoporttársaival. Az iskolában egyébként számos fiatal tehetség megfordul évről-évre.

Fanni gyakorlás közben (Fotó: Beküldött)

Fanni és Ádám Gréta, Csík Réka, Káplár Miranda, Csepregi Angéla, Nagy Anasztázia, Tóth Nikolett, Miló Luca, Pap Flóra és Szilágyi Dominika előadásáról videót is készült.

A táncstúdió egyébként, mint megtudtuk, közreműködött Burai Krisztiánnal és Mága Jenniferrel is, akiknek Bennünk a győztes című szerzeményét Budapest dalának választották: a fiatal táncosok a versenyen fel is léptek az előadókkal, sőt, közös fotó is készült (borítóképünkön balra Burai Krisztián, jobbra Csányi Fanni.)

Részlet a döntőből. Az előtérben Mága Jennifer és Burai Krisztián (Fotó: budapestdal.hu)

– Felfoghatatlan és felejthetetlen élmény volt együtt szerepelni velük. Mindenki nagyon kedves és aranyos volt. Krisztián is és Jennifer is, Buraival jókat is beszélgettünk a forgatás közben – árulta el Fanni, akitől azt is megtudtuk, hogy a győzelem örömére készítettek egy videoklipet is, ahol Jennifer és Burai énekeltek, ők pedig mögöttük táncoltak és arról énekeltek, hogy „bennünk a győztes”.

Fanni csoporttársai gyűrűjében (Fotó: Beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában